Stil

#dressing #dulap #sfaturi #pungi #Expertul Acasa.ro creatoarea de moda Silvia Terziu

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Cum aranjam eficient dulapul, in functie de necesitati

Dulapul nostru, indiferent de marimea acestuia, trebuie organizat sistematic. Pe raftul de sus vom aseza articolele pe care nu le purtam in mod curent: geci, blanuri, rochii de ocazie. Din ce in ce mai jos, pozitionate pe rafturi, vom aseza la inaltimea ochilor hainele pe care le utilizam mai des, pantalonii impreuna, bluzele la fel, tricourile cu maiouri, hainele sport, pe un alt raft, si topurile elegante pentru iesiri in oras.

O activitate preferata a unora dintre femei, spre entuziasmul barbatilor, este colectionarea lenjeriei intime. Aceasta va fi asezata in sertare sau intr-o cutie eleganta matlasata cu dantela bunicii. In acelasi mod se vor depozita si curelele sau gulerele detasabile.

Pungile speciale, de ajutor

Nu demult am cumparat niste pungi care se videaza cu aspiratorul si am ramas surprinsa cum intr-o punga intra jumatate din garderoba mea de iarna! Am mai vidat o punga, am completat-o cu restul tinutelor pe care nu le utilizam si astfel dulapul meu contine doar articolele pe care le imbrac in mod curent.

Scapa de hainele pe care nu le-ai mai purtat de cel putin 2 ani!

Pentru a nu afla in situatia sa cautam printre tricouri o bluza de lana, garderoba de vara trebuie intotdeauna delimitata de cea aferenta sezonului rece. In plus, exista o regula de importana majora: hainele pe care nu le-am mai imbracat de minimum 2 ani nu le vom mai purta niciodata! Ele vor putea fi oferite mai departe, de exemplu, unei familii fara posibilitati financiare, la orfelinate sau unor prietene care tanjeau odata dupa aceste piese superbe pe care le ignoram noi acum.

Un aranjament ideal al dulapului nu exista de cele mai multe ori, insa, in cazul in care avem posibilitatea, putem opta pentru o camera-dulap, dressing, unde sa intalnim pe langa hainele aranjate frumos pe umeras si pantofi in cutie, pe care sa lipim etichete, pentru a nu fi nevoite sa deschidem cutiile cand cautam ceva anume.

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea