Stil

#stiluri #jeansi #skinny # boyfriend #Expertul Acasa.ro creatoarea de moda Silvia Terziu

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Cum purtam jeansii - 4 stiluri diferite

Pantalonii din jeans pe care ii imbracam in mod curent au devenit o solutie adecvata in cazul in care nu suntem hotarate asupra unei tinute pe care urmeaza sa o purtam. Putem, de asemenea, sa alegem aceasta piesa din diferite alte motive: pentru un aspect in ton cu tendintele modei, pentru un look relaxat, comod, confortabil.

1 Jeansii Boyfriend, tinuta comoda

Tendintele actuale ne recomanda o croiala barbateasca a pantalonilor din jeans - Boyfriend jeans - in combinatie cu o camasa sobra si o pereche de pantofi cu tocuri de marime medie sau mai degraba alaturi de o pereche de conversi de o culoare neobisnuita.

Jeansii Boyfriend au ca principa atribut o croiala dreapta, simpla, in consecinta nu formele noastre vor iesi in evidenta, ci alte atribute si trasaturi care ne definesc.

2 Jeansii Skinny ne fac sa iesim in evidenta

Daca dorim sa fim sexy, sa atragem atentia asupra formelor corpului si sa ne simtim provocatoare, vom alege o pereche de jeansi Skinny.
Acest tip de articol se poate deosebi foarte usor de celalalte perechi de jeansi pe care il avem, prin croiala stramta pe picior si prin elasticitate. Ei pot fi accesorizati cu un mic fermoar la glezna in vederea facilitarii imbracarii sau dezbracarii acestora.

Acesti jeansi au calitatea de a ne sublinia linia filigrana a piciorului. Persoanele plinute pot sa opteze pentru un astfel de model, doar daca e supraelastic, in combinatie cu un tricou larg, care sa nu depaseasca linia taliei, sau cu un tricou care sa acopere fesierii.

In anumite cazuri, acest tip de pantalon se poate combina cu o curea stramta pe talie, sau, ca recomandare, le poate fi alaturata o curea pozitionata in zona soldurilor.

3 Jeansii cu talie inalta, la moda

Jeansii cu talia inalta se situeaza in cea mai mare masura in tendintele actuale ale modei. Purtati in combinatie cu o pereche de bretele, o bluza stramta la piept si o pereche de tocuri inalte, acestia ne subtiaza liniile corpului si ne protejeaza de capriciile vremii. Nu in ultimul rand, ei reprezinta o modalitate ideala pentru a ne face remarcate!

4 Jeansii cu talia joasa, inca in topul preferintelor

Jeansii cu talia joasa au iesit din tendintele modei, dar inca putem constata ca anumite persoane opteaza pentru un astfel de model. Culorile vii ale pantalonilor din jeans se vor purta si in aceasta iarna in combinatie cu alte culori inchise, stridente, sau alaturi de un clasic albastru, gri sau negru.

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu