Retete

Chef Matthew Ehsanmehr: Zereshk ba morgh - preparat popular iranian, cu un amestec perfect de arome si texturi, absolut delicios

Iata reteta savuroasa si usor de facut, in stilul original al lui chef Matthew Ehsanmehr, cu care a impresionat cei trei chefi bucatari celebri, in preselectiile pentru sezonul 11 al emisiunii Chefi l [..]

Chef Matthew Ehsanmehr

Sunt de origine persana si am hotarat sa-mi incep cariera de bucatar odata cu mutarea mea in Romania, in 2015. [..]

Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Pastele este sarbatoarea care-mi aduce aminte cel mai mult de copilarie, pe atunci fiind in preajma bunicilor si traind dupa ritmul satului unde am crescut. Noi, copiii, eram implicati in activitatile [..]

Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Mucenici muntenesti, cei cu zeama aromata si delicioasa, sunt foarte usor de pregatit, mai ales daca avem mucenicii uscati! Gustul lor aminteste de copilarie! [..]

Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion trebuie petrecuta cu fast, pentru a intra in Noul An cu bucurie si belsug. Revelionul este momentul cand toata Planeta se bucura, se umple de fericire. Toata lumea canta, rade, dan [..]

Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

O reteta pe atat de interesanta, pe atat de gustoasa, pe care o servi cu mare placere la iarna! [..]

Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Negresa se face foarte repede. Mi-a luat 10 minute sa amestec ingredientele, plus coptul. [..]

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

A venit vara si chiar daca este capricioasa simtim nevoia sa consumam inghetata. Si daca este si raw si fara zahar, cred ca impaca pe toata lumea. In plus, am folosit si ingrediente bio.Dar hai sa ved [..]

Gateste cu Oana: Inspiratie de Paste - Cum sa faci simplu friptura de miel pentru Paste (video)

Daca te-ai intrebat vreodata cum sa faci mai simplu dar aromat friptura de miel la cuptor, iti propun varianta cu usturoi, rozmarin, cimbru si putin vin alb. Secretul: las-o cat mai mult timp in cupto [..]

Gateste cu Oana: Cum sa vopsesti ouale de Paste cu fructe/legume naturale VIDEO

Vine Pastele si poate va ganditi sa vopstiti ouale si in alt mod decat cel clasic cu vopsea din comert. Va propun sa folositi oua albe de tara si sa le colorati cu sfecla rosie, varza rosie, coji de c [..]

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea