Stil

#greseli #machiaj #lenjerie intima #vestimentatie #pantofi

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Cele mai grave greseli in vestimentatie

Deseori, fara sa ne dam seama, facem mari greseli in alegerea unei vestimentatii, indiferent de cat de mult am gandit acea tinuta.

De cele mai multe ori, alegerea gresita in ceea ce priveste incaltamintea are un impact asupra intregii tinute pe care o adoptam.  

In opinia mea, o pereche de pantofi ar trebui sa reprezinte un punct de plecare pentru intreaga vestimentatie pe care o vom alege. Pantofii nude, negri, cu toc de lungime medie se pot asorta cu succes la aproape orice vestimentatie.

Trebuie sa avem grija sa nu avem o tinuta prea gatita, prea de nunta. Sa nu aratam prea multa piele, sa nu ne expunem prea mult picioarele atunci cand purtam o tinuta prea decoltata.

Un aspect vulgar il are si o fusta prea scurta sau o bluza transparenta, sub care sunt vizibile bretelele sutienului.

Nu s-a purtat si nu se va purta vreodata intrevederea lenjeriei intime, o alegere vestimentara strict interzisa!

Machiajul de zi va fi de preferat celui strident, chiar si seara, iar daca dorim sa ne evidentiem, vom schimba tinuta, si vom opta pentru o tinuta simpla, care va scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, accentuate prin machiaj.

In vestimentatie putem alege combinatiile de culori. Acest aspect nu trebuie neglijat, mai ales vara, avand in vedere faptul ca recomandarea este de a exista un numar de maxim 4 culori care pot fi alaturate (de exemplu albul, negru sau nude-ul in combinatie cu o alta nuanta).
 
Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea