Stil

#bronz #culori #petreceri #tocuri #catarame #pantofi de ocazie #pantofi de gala #sandale

Expertul Acasa.ro, designerul Dumitru Mihaica: Cum ne incaltam pe “covorul rosu” al verii

Sunt inca departe, este adevarat, dar cele dintre voi care au primit deja invitatii la festivitatile specifice verii – baluri, nunti sau celebrari de alte tipuri – cu siguranta se gandesc deja la felul in care se vor imbraca. Chiar daca nu faceti cumparaturile acum, o scurta trecere in revista nu strica.

Pantofii purtati in aceasta vara la ceremonii si petreceri cu staif trebuie sa fie neaparat sclipitori.

Daca designerii vestimentari jongleaza cu simplitatea eleganta si aplicatiile grandioase, in materie de incaltaminte, lucrurile sunt clare atunci cand vorbim despre “covorul rosu”: glamour si design deosebit.

Sandalele pe tocuri inalte, cu tocuri groase sau subtiri, pe platforme cu varful tot mai ascutit se potrivesc de minune unei seri de vara, la un cocteil sau o petrecere.

Baretele sandalelor merg pana sus pe glezna, un plus de feminitate si senzualitate care nu va trece neobservat.

In plus, nimic nu scoate in evidenta mai bine o femeie decat tocurile stralucitoare, pe picioarele bronzate.

Cataramele, cristalele si chiar niturile demne de rockstaruri sunt accesoriile care, aplicate cu iscusinta pe pantofii sau sandalele de gala, vor lua ochii celor prezenti.

Pielea folosita pentru sandalele de bal este stralucitoare, metalizata, cu irizatii de metale pretioase.

Nu va feriti de lac sau textura “crapata” – cu un design simplu, veti obtine un efect special.

Nu va temeti nici de culorile tari. Roz, rosu, albastru electric, verde smarald, portocaliu sau galben-mustar – toate aceste nuante si-au revendicat dreptul de a fi anul acesta in lumina reflectoarelor.

Cele dintre voi care se despart insa cu greu de magia culorii negre nu trebuie sa se alarmeze: nu iese din tendinte nici in 2013, dar negrul trebuie sa fie mai intern si mai stralucitor ca niciodata.

 

Dumitru Mihaica

Designer

Telefon: 0720.400.994

Emailcontact@monoshoes.ro

Site web: //monoshoes.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dumitru Mihaica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea