Stil

#ruj #fond de ten #blush #eyeliner #fard pleoape #radiant orchid #acuarela alba #machiaj Paste

Expertul Acasa.ro, Simona Popovici: Machiajul care iti va asigura un look de invidiat de Paste!

Compania Pantone Inc., lider mondial in ceea ce priveste culorile, a ales culoarea anului 2014. Aceasta este “Radiant Orchid”, o varianta vibranta de violet. Tinand cont ca aceasta culoare va influenta atat moda vestimentara, a machiajului si a bijuteriilor, cat si designul interior, va propun pentru Paste sa acordati atentia cuvenita machiajului in care predomina aceasta culoare.


 

"Radiant Orchid, o varianta vibranta de violet, este o nuanta tropicala, ce contrasteaza puternic cu verdele smarald (culoarea anului 2013) si reflecta tendintele actuale", spune Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.


“E un pic diferita, e un pic excentrica si nu este o culoare primara. Este o invitatie la inovatie. Familia culorii violet ofera oportunitatea de a face lucruri creative. Este o armonie incantatoare de tonuri fucsia, mov si roz. Radiant Orchid inspira incredere si emana bucurie, dragoste si sanatate. Este un mov captivant, care te atrage prin sarmul sau. Oamenii asociaza purpuriul cu creativitatea si originalitatea – si acestea sunt foarte apreciate astazi. Vedem cuvinte similare utilizate pentru a descrie tehnologii si produse considerate inovative si cu o abordare pe care nu ai mai incercat-o pana acum”, spune aceasta, potrivit AP.

 

Iata cum poate fi realizat un machiaj in care predomina Radiant Orchid:

  1. Pe fata demachiata, tonifiata si hidratata in prealabil, aplicati un fond de ten, apoi il fixati cu pudra translucida. Pentru a conferi luminozitate tenului folositi inainte de fondul de ten o baza de machiaj, asa cum v-am recomandat deja intr-un articol anterior.

  1. Aplicati acuarela alba in coltul interior al ochiului si pe arcada pentru a conferi luminozitate. Aplicati pe pleoapa mobila acuarela nuanta Radiand Orchid. Fixati acuarela cu fard in aceasi nuanta. Repetati miscarea pana cand obtineti intensitatea dorita.

  1. Iluminati arcada si coltul interior al ochiului cu un highliter.
  2. Definiti linia genelor cu un eyeliner negru.
  3. Aplicati fardul Radiant Orchid si pe pleoapa inferioara si trasati o linie subtire, chiar la baza genelor, cu un fard negru.
  4. Pe conjunctiva aplicati fie creion negru, fie creion alb. Negrul micsoreaza si da un aspect mai misterios, albul mareste si lumineaza privirea.
  5. Aplicati rujul si blushul, care trebuie sa fie in aceasi nuanta. Pentru definirea buzelor, inainte de aplicarea rujului, trasati conturul cu un creion in nuanta rujului, apoi cu o pensula intindeti conturul trasat inspre interiorul buzelor pana obtineti un degrade. Daca buzele dumneavoastra sunt foarte uscate, folositi lipstick in locul rujului.


Cu acest machiaj, cu siguranta veti obtine nu doar un look de invidiat, ci si in pas cu moda!

Daca nu dispuneti de acuarela, puteti realiza machiajul doar in farduri. Acuarela intensifica culorile si confera durabilitate machiajului. In cazul in care optati doar pentru farduri, nu uitati sa aplicati inainte o baza pentru ochi!

 

Date de contact:
Simona Popovici
make-up artist
Telefon: 0741982457
Facebook: Simonas-makeup-corner

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Simona Popovici

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea