Sanatate

#stoparea caderii parului #ameliorare riduri frunte #dermatolog #tratamente estetice barbati

Expertul Acasa.ro, dr Dana Maria Bratu: Ce tipuri de tratamente estetice aleg barbatii

In ultimii ani barbatii au inceput sa fie mai preocupati de aspectul fizic si acorda atentie trasaturilor faciale. Observa rapid semnele inaintarii in varsta si apeleaza la clinicile de infrumusetare pentru a corecta micile imperfectiuni.

Cele mai solicitate tratament estetice minim invazive solicitate de pacientii de sex masculine sunt:

  1. Ameliorarea ridurilor fruntii. Se realizeaza cu ajutorul toxinei botulinice. Aceasta netezeste ridurile cu efecte care se mentin pana la 9 luni.

  2. Corectia cicatricilor post-acneice. Semnele ramase din adolescenta isi pun amprenta pe increderea in sine a domnilor. Astfel, putem imbina armonios tratamente de microneedling cu peeling chimic mediu si acid hialuronic.

  3. Stoparea caderii parului (tratamentul alopeciei androgenetice). Acest tip de alopecie este determinat genetic insa tratamentele moderne pot stabiliza pierderea firelor de par.

  4. Umplerea santurilor nazogeniene. Ridurile care se intind de la nivelul nasului pana la colturile gurii se adancesc o data cu trecerea timpului insa lipsa de volum se corecteaza cu produsele pe baza de acid hialuronic.

Indiferent de motivul pentru care apelati la medicul dermatolog, este recomandat sa alegeti tratamentele care se efectueaza in sedinte regulate pentru a beneficia de rezultate cat mai mult timp. De asemenea, nu neglijati produsele de ingrijire a tenului, pe care trebuie sa le utilizati zilnic!

Sursa foto: utahfacialplastics.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dr Dana Maria Fatu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea