Sanatate

#slabire Craciun # dieta de post #post craciun #post

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta de post care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus pana de sarbatori

Postul este o modalitate excelenta de a te detoxifia si a slabi, daca mananci corect. Iata cum arata dieta de post care te ajuta sa dai jos 2 kilograme de in cinci zile.

LUNI

Pranz: Bors de dovlecei. Fierbe 2-3 dovlecei taiati cubulete in putina apa cu un varf de cutit de sare. Strecoara-i si fierbe in zeama 3-4 fire ceapa verde tocata si 2 linguri de orez. Cand s-a fiert orezul pune dovleceii, 1 cana de bors fiert separat, verdeata tocata si mai da-le intr-un clocot. Stinge focul si presara patrunjel verde.

Mamaliga cu ciuperci. Caleste 150 g ciuperci taiate cu un catel de usturoi tocat, o lingurita de ulei de masline, sare si piper si stinge-le cu o cana de apa fiarta. Lasa-le pe foc pana se inmoaie. Rastoarna mamaliga (300 ml apa si 2-3 linguri malai), peste ea pune ciupercile si presara patrunjel verde.

Cina: Pilaf cu ardei si boabe de porumb. Fa un pilaf din 100 g orez, 2 lingurite ulei, ½ ceapa tocata, 1 catel de usturoi, 1 lingurita vegeta si 400 ml apa. Amesteca-l cu ½ cana de ardei gras taiat, rondele de masline si 100 g boabe de porumb din conserva. E bun cu busuioc verde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea