Sanatate

#tango #dans #beneficii dans # Fox Trot #slabit dans #detensionare dans

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: 9 beneficii ale dansului

Dansul este un mod foarte placut de a petrece timpul, cu multiple beneficii atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic si social.

 

Intr-o ora de dans de societate se pot arde intre 192 kcal, in cazul dansurilor line, precum Tango sau Fox Trot, si pana 450 kcal, pentru dansuri ritmate precum East Coast  Swing. Ca o comparatie, intr-o ora de alergare se ard aproximativ 420 kcal. Deci, in mod categoric dansul este un mod foarte eficient de a pierde greutate, care, spre deosebire de sporturi, nu te face sa te simti atat de obosit.

Pe langa slabit, sunt foarte multe beneficii ale dansului, in special detensionarea, tonifierea musculaturii, eliminarea stresului...

La Arthur Murray, sistemul de predare a dansului imbina trei tipuri de lectii de dans,  ceea ce duce la un complex de beneficii. Avem lectiile private, in care instructorul preda individual elementele tehnice, se invata executia corecta a pasilor. Sunt lectiile de grup, in cadrul carora profesorul preda mai multor persoane un stil de dans, iar apoi sunt sesiunile de petrecere, in care participantii danseaza liber, se schimba partenerii de dans si se adapteaza la muzica, intocmai ca in cazul unei petreceri.
 

Acest sistem, considerat cel mai eficient sistem de predare a dansului din lume, traseaza liniile pentru beneficii imediate, pe trei planuri importante pentru o stare generala de bine.

 

Beneficii fizice

1. Scapi de stres si te relaxezi

2. Starea ta de sanatate se imbunatateste

3. Dobandesti o postura ferma si mai multa gratie


Beneficii psihice

4. Ai mai multa incredere in tine;

5. Socializezi mai bine cu cei din jurul tau;

6. Relatiile de cuplu, de afaceri si cu prietenii se imbunatatesc;

Beneficii sociale

7. Intalnesti oameni noi cu preocupari comune;

8. Te simti in largul tau la petreceri;

9. Te distrezi mai mult, zambesti mai mult si ai o dispozitie mai buna.

 

Date de contact: 

Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea