Sanatate

#impachetari ceai verde #tratament anticelulita #tratament-soc anticelulita #impachetari calde #masca ceai verde

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Tratament-soc anticelulita

Pe piata exista o multitudine de tratamente corporale anticelulita! Printre cele mai eficiente si cu rezultate de foarte lunga durata se numara tratamentul-soc anticelulita, bazat pe ceai verde. 


Se cunosc inca din anii stravechi beneficiile ceaiului verde - antioxidant, detoxifiant, diuretic etc., insa folosirea lui in tratamente corporale se face simtita in ultimii ani. Cele mai eficiente tratamente anticelulita sunt cele bazate pe impachetari calde - termoterapii.

Acestea ajuta la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor, ceea ce si inseamna celulita. Toxinele si apa retinuta determina inflmarea celulelor noastre si aparitia acestor noduli care se simt prin apasare/masare in cazul gradului I si care deja se observa la suprafata pielii sub forma unor denivelari in cazul gradelor II-IV!

Ce inseamna aceasta impachetare-soc? Presupune un peeling corporal, pentru a se elimina un strat de celule moarte si pentru a se deschide porii, etapa esentiala intr-un tratament anticelulitic!

Apoi se aplica pe zona de tratament o masca de ceai verde, imbogatita cu alge marine, cu efect de incalzire si exudatie, care va ajuta la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor!

Ce face aceasta masca? In primul rand are rolul de a detoxifia celulele, de a hidrata pielea, de a-i reda stralucirea si fermitatea!

Ce rezultate pot obtine dupa prima sedinta?

Chiar de la prima sedinta rezultatele sunt vizibile intre 1-2 cm in circumferinta, centimetrii pierduti se mentin de la o sedinta la alta! Dupa un tratament intensiv se dau jos pana la 6 kg si peste 25 cm in circumferinta!

Sedintele trebuie efectuate intensiv de trei ori/ saptamana! O dieta bazata pe citrice, chiar daca este sfarsit de sezon – care determina arderea grasimilor si detoxifiere, combinata cu ceai verde (3 cani/ zi) si mese regulate, fara excese culinare va vor ajuta sa aveti un corp armonios si sa pierdeti minim un grad de celulita intr-o singura luna!

Atentie insa! Acest tratament este contraindicat persoanelor cu probleme grave vasculare, cardiace, epilepsie, boli de piele si in timpul sarcinii.

Promo de primavara:

8 impachetari forte cu ceai verde 50 minute/sedinta - 249 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com,
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea