- Pagina anterioara
- Pagina 3 din 6
- Urmatoarea pagina
MIERCURI
Pranz : Ciorba de sfecla. 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 felie de telina, 1 sfecla potrivita curatate si date pe razatoarea mare se calesc in 2 lingurite de ulei. Se sting cu 500 ml apa clocotita si se fierb acoperit. Se adauga 1 cartof taiat cubulete si se mai fierb 15 minute. Se acreste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel verde.
Varza calita. Spala 1 varza mica murata in mai multe ape, toac-o fideluta si stoarce-o. Incinge 2 lingurite ulei si pune varza la calit la foc mic, pana se inmoaie. Adauga 2 lingurite bulion, sare, piper, cimbru si 2 foi de dafin. Las-o in cuptorul incins 20 minute.
Cina: Cartofi copti cu tofu afumat. Spala 2-3 cartofi si coace-i in cuptor. Taie-i pe jumatate si mananca-i cat sunt calzi cu tofu (branza vegetala) afumat ras deasupra si salata verde cu ceapa si lamaie.
- Pagina anterioara
- Pagina 3 din 6
- Urmatoarea pagina