Sanatate

#slabire Craciun # dieta de post #post craciun #post

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta de post care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus pana de sarbatori

MIERCURI

Pranz : Ciorba de sfecla. 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 felie de telina, 1 sfecla potrivita curatate si date pe razatoarea mare se calesc in 2 lingurite de ulei. Se sting cu 500 ml apa clocotita si se fierb acoperit. Se adauga 1 cartof taiat cubulete si se mai fierb 15 minute. Se acreste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel verde.

Varza calita. Spala 1 varza mica murata in mai multe ape, toac-o fideluta si stoarce-o. Incinge 2 lingurite ulei si pune varza la calit la foc mic, pana se inmoaie. Adauga 2 lingurite bulion, sare, piper, cimbru si 2 foi de dafin. Las-o in cuptorul incins 20 minute.

Cina: Cartofi copti cu tofu afumat. Spala 2-3 cartofi si coace-i in cuptor. Taie-i pe jumatate si mananca-i cat sunt calzi cu tofu (branza vegetala) afumat ras deasupra si salata verde cu ceapa si lamaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea