Familie & Relatii

#mediator #mediere #expert acasa.ro # Laura Vartolomei

Expertul Acasa.ro Laura Vartolomei, mediator, consilier juridic

Expertul Acasa.ro Laura Vartolomei, mediator, consilier juridic

Dupa mai bine de 10 ani de activitate de consultanta juridica in domeniul afacerilor, am decis sa folosesc in continuare experienta acumulata alegand medierea ca profesie in care investesc incredere in oameni si in capacitatea lor de a isi determina cele mai bune alegeri in viata. Imi place sintagma conform careia “In mediere nu exista invingator si invins, la mediator toata lumea castiga”.In biroul meu, chiar si partile diametral opuse gasesc un numitor comun. Rezolvarea efectiva a problemelor inlocuieste conflictul prelungit. Nu favorizez o parte in detrimentul celeilalte, ci imi pastrez impartialitatea, echilibrul si justetea.

Prin mediere partile se mentin pozitive pe tot parcursul procesului, iar dupa ce acesta este incheiat, relatiile pot fi pastrate. Favorizam compasiune versus agresivitate. Consens versus controversa. Si armonie versus dusmanie. Acesta este locul unde doua parti se intalnesc sa gaseasca solutia potrivita.

Ofer oamenilor o varianta accesibila in conturarea rezolvarii conflictelor fara animozitatea ce vine odata cu litigiile prelungite.

Date de contact:
Laura Vartolomei
Mediator, consilier juridic
Web: varto.ro
Telefon: 0733.951.555

Articole scrise de Laura Vartolomei

  •  
  •  
Laura Vartolomei

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.