Casa

#dormitor #pat #perne #dormitor-bijuterie

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Dormitorul ca o cutie de bijuterii

Chiar daca spatiul destinat dormitorului este unul foarte mic, nu va ingrijorati! Exista intotdeauna o solutie pentru orice, cu putina imaginatie si entuziasm. Designerii sunt inarmati cu sfaturi si idei ingenioase care v-ar ajuta sa decorati dormitorul mic astfel incat el sa para mai generos, mai luminos sau mai inalt. Exista insa si varianta respectarii si valorificarii caracterului incaperii. Ii veti accentua astfel latura intima, personala.

 

Daca incaperea este mica si mai intunecoasa, incercarea cu orice pret de a o face sa arate mare si luminoasa s-ar putea sa-i distruga farmecul natural. Pana la urma, dormitorul este un refugiu, este locul foarte personal unde punem capul si ne visam visele. Ar fi o idee buna de a lucra in armonie cu spatiul si nu impotriva lui. Incercati sa va imaginati dormitorul ca pe o cutie de bijuterii in care giuvaerul cel mai de pret suntem noi cu visele noastre!

Un dormitor mic pare mult mai personal, mai intim, mai conectat cu persoana care il locuieste. Este micul nostru univers care ne invaluie si graviteaza in jurul nostru cu cele cateva lucruri care conteaza pentru noi si nimic altceva. Asa ca exprimati-va dupa pofta inimii, puneti-va amprenta personala in camera de culcare. Uneori, intr-un dormitor mic nu incape decat patul. Merita deci sa-i acordati toata atentia. Un pat cat mai generos posibil, cu o saltea buna, confortabila, perne moi si mai ales multe, asternut moale de buna calitate, placut la atingere, toate acestea vor compensa din plin lipsa de spatiu pentru alte incarcaturi.

 

Exista numeroase stiluri si idei din care puteti alege pentru micul dormitor-bijuterie, mai ales ca fiecare stil in parte ofera o atmosfera diferita incaperii. Realizati-va propriul univers, transformati-l in dormitorul unic, splendid si functional chiar daca are doar cativa metri patrati.

 

Selectia de exemple de mai jos este menita sa va inspire pentru dormitorul visat.. . acel ceva care se inclina catre gustul si personalitatea dumneavoastra:

Minuscul, indraznet, amuzant ... atmosfera absolut decadenta.

Acest design demonstraza ca un accent colorat aplicat pe un perete poate fi definitoriu - chiar daca dormitorul este doar de dimensiunea unui pat dublu!

Prin extinderea vizuala a spatarului de pat cu o opera de arta vibranta sau detalii arhitecturale, cel mai limitat spatiu se poate transforma intr-un design creativ si unic.

Simplu, ca o spuma:

Pur si simplu, intr-o nisa, protejat de o draperie:

Cu nota romantica, amenajat intr-n colt din mansarda:

Rasfat de vacanta:

Foarte colorat, amintind de o caravana gipsy:

Masculin:

“Daca te inconjori cu lucrurile care iti plac, casa ta te va face fericit”. Cat se poate de adevarat!

Date de contact:
Mioara Stoenica
Tel.
0723 376 276
Web:
mioarastoenica.com

E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea