Casa

#mobila vintage #stil decor #designul casei # casa decor # cum sa decorez #cum sa aleg mobila

Expert Acasa.ro Margit Karacsony: 3 obiecte de mobilier pe care trebuie sa le ai in 2014

In 2014 se poarta rafinamentul. Fara varsta, fara limite impuse de un trend sau altul, acesta trebuie sa se regaseasca si in casele voastre in anul care vine. Nu va fie teama de costuri care depasesc bugetul. De multe ori, un detaliu face diferenta. 

Ca si caracteristica generala, va recomand mobila din lemn masiv. Fie ca optati pentru o varianta mai ieftina, cum e lemnul de pin de exemplu, sau una mai pretentioasa, cum e cel de stejar, veti vedea ca o astfel de piesa va innobila incaperea. Textura lemnului aduce caldura, spre deosebire de piesele care contin multa sticla sau cele din fier forjat. Iata recomandarile mele pentru decorul casei in 2014: 

1. Biblioteca-etajera. O astfel de piesa se potriveste atat in locuintele cu spatiu redus, cat si in cele mai generoase, unde poate completa cu succes un deor minimalist. Alaturati cateva etajere de dimensiuni diferite pe acelasi perete, umpleti-le cu carti, dar si obiecte de decor si veti avea un colt special. Pot fi de aceeasi culoare, natur sau chiar in culori diferite in cazul decorurilor mai indraznete. Puteti gasi astfel de obiecte aici

2. Consola de pe hol. Pentru multi, holul inseamna un spatiu pur utilitar, insa sa nu uitam ca este primul lucru pe care il vede un musafir cand calca intr-o casa nou, dar si prima incapere din casa in care intrati dupa o zi obositoare la serviciu. Prin urmare, aceasta "carte de vizita" a locuintei tale trebuie sa inspire confort si, de ce nu, eleganta. Va recomand o combinatie de forme rotunde cu linii drepte, adica un model versatil, care se poate adapta oricarui stil. 

3. Sfesnicele supradimensionate. Aveti dreptate, sfesnicele nu sunt chiar o "mobila", insa acestea pot completa cu succes un decor de exceptie. Le poti folosi atat in living, grupate, cat si in dormitor, dar si in baie. Relaxarea este garantata. In plus, formele romantice va vor asigura buna dispozitie. 

Foto: Pinterest, DecoVintage.ro 

Decoratiuni de Craciun si alte idei pentru decorul casei mai gasiti aici. De asemenea, daca aveti intrebari, ma puteti contacta la adresa margit@decovintage.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea