Stil

#tricou marinaresc #rochie in #tinute mare # vacanta la mare #pantaloni scurti

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Ce purtam serile la mare

Ma topesc de zapuseala intr-un apartament din Bucuresti si, da, ma gandesc “cu aprindere” la zilele de vacanta. Cele cateva de la finalul lui august. Apoi, imi amintesc de zbaterile facutului de bagaje inainte de a pleca la mare, oricare mare, in orice colt al lumii…

Caci in afara costumului de baie, a cremelor de protectie solara, a palariei de soare si a ochelarilor de soare, mai exista viata. Soarele apune, iesim din apa, mancam pe la vreun stabiliment, ne mai plimbam pe faleza. Pentru toate aceste activitati lasam costumul de baie in camera de hotel si cautam in valiza sa incropim ceva.

Daa, da, “a incropi”, “a improviza” ceva sunt termenii potriviti, daca nu cumva aveti o valiza mare in care sa va fi adunat tinute anume alese pentru fiesce ocazie.

Eu, cu nostalgia verilor trecute si cu dorinta vacantei tarzii de anul acesta, zic sa impachetati articole versatile, nu tinute. Astfel, veti putea sa va exersati abilitatile stilistice. Uneori minimum de haine naste maximum de creativitate.

1. Tricoul marinaresc

Stiti cat il iubesc, ca se potriveste cu orice, ca l-as purta oricand, cu atat mai mult in vacanta. Alaturi de turbanul legat rapid peste parul incretit de apa sarata, langa pantalonul de in si sandalele metalice, rupeti-i monotonia legandu-l intr-o parte cu un nod sau avand la gat un colier de bile mari de lemn.

2. Rochia de in

Ca e lunga sau scurta, asimetrica, larga, cu bretele sau cu maneci, va este suport in toate perioadele in care va doriti ca relaxat si chic sa stea unul langa celalalt. Ca-i puneti o curea si o bluzati, ca-i prindeti o floare mare de panza pe un un umar, ca ii legati neglijent deasupra o camasa de jeans, sa ii innodati poalele, rochia de in poate fi purtata seri la rand fara sa para aceeasi piesa vestimentara.

Daca se mototoleste foarte tare, puneti-o pe umeras si lasati-o langa voi sa o atinga aburul dusului. Isi va reveni acceptabil.

3. Pantalonul scurt

Nu este obligatoriu sa fie perechea aceea de jeansi care se termina la jumatatea fesei, pot fi si niste pantaloni decenti din in sau stofa subtire. Asociaza-i cu tricoul de care vorbeam mai sus sau cu camasa de jeans, cu camasa de in sau vreo alta camasa sau bluza din matase sau bumbac subtire care sa lasa pielea sa respire.

Mai multe recomandari, dar si fotografii gasesti aici.

Sursa foto: gorgeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea