Sanatate

#ten sezon cald #prevenire riduri #hidratare ten #ingrijire ten

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Pregatirea tenului pentru sezonul cald

Dupa ce pielea noastra a fost agresata de temperaturi scazute si vant, este momentul sa ii acordam o ingrijire speciala. Frigul a avut o actiune directa asupra epidermei, provocand incetinirea circulatiei in capilarele sangvine, uscarea si descuamarea pielii. Prin efectul de deshidratare, pielea devine aspra, mata, lipsita de stralucire si, parca, imbatranita. De aceea, va voi recomanda un set de proceduri extrem de benefice tenului, care vor sterge efectele negative provocate de sezonul rece si il vor pregati pentru cel cald.

 

Primul pas este curatarea intensa a porilor si eliminarea impuritatilor de la suprafata pielii. Recomandarea mea este tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial. Acest tratament noninvaziv a fost conceput pentru a inlocui tratamentele traditionale din saloanele de cosmetica, realizand simultan procedura de curatare, exfoliere, peeling si extractie, fara a lasa tenul iritat.

Solutiile utilizate in timpul tratamentului au actiune multipla si sunt delicate cu pielea, contribuind la sanatatea tenului. Sfatul meu este ca acest tratament sa se repete la un interval de patru saptamani in cazul unui ten normal si la doua saptamani in cazul unui ten acneic.

Dupa curatare, hidratare intensa

Dupa ce impuritatile si celulele moarte au fost eliminate din pori, tenul are nevoie de hidratare in profunzime. Singurul tratament care hidrateaza dermul in profunzime este Intraceuticals. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, este transportat in dermul profund un complex de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, care va reface nivelul de hidratare.
Mai mult decat atat, acest tratament are efecte benefice asupra texturii pielii, care devine mai ferma la atingere. Recomand in aceasta perioada un protocol de 6 sedinte, efectuate o data pe saptamana. Alaturi de cremele din aceeasi gama, concepute special pentru a sigila efectul tratamentului, Intraceuticals previne aparitia ridurilor si mentine pielea intens hidratata.

Cu ajutorul acestor doua proceduri, conferiti tenului o ingrijire completa, luminozitate si fermitate.
 

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea