Sanatate

# retete de slabire cu enzime #dieta slabit #slabit #slabit enzime #enzime

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Enzimele te ajuta sa slabesti rapid si uniform! 5 retete delicioase

Cu peste 60 ani in urma, savantul American Edward Howell a descoperit, dupa mai multe studii in laborator, ca enzimele sunt purtatoare ale vietii in orice organism viu. Atfel, enzimele sunt prezente si in alimentele consumate de noi atata timp cat nu le fierbem, deoarece la temperaturi de peste 50- 60˚C acestea mor! Asadar, iti propunem cateva retete de slabire cu enzime!

De ce sunt atat de importante in alimentatie? Pentru ca acestea participa la diviziunea celulelor, reglementeaza metabolismul, imbunatatesc digestia, regleaza activitatea hormonilor, ajuta la cresterea imunitatii impotriva bolilor ceea ce in aceasta perioada este esential si ne dau un plus de energie.

Cruditatile cele mai bogate in enzime sunt: laptele crud (iaurt, lapte acru, zer), germenii de grau, galbenusul de ou, zarzavatul, toate fructele si legumele.

Iata 5 retete de salate delicioase si usor de facut iar ingredientele se gasesc in piata in aceasta perioada:

1. Salata italiana

O salata verde taiata felii se amesteca cu 3 rosii feliate, se adauga 50 gr miez de nuca pisata si 50 gr branza telemea, apoi se toaca o ceapa si 2-3 catei de usturoi; se preapara un sos din: 4 linguri ulei de masline, 1 lingura suc de lamaie proaspat,1 lingura de iaurt si sare.

2. Salata de spanac

Ai nevoie de 250 gr de spanac verde, crud, se taie in fasii subtiri, se amesteca cu 2 cepe taiate inele, se adauga 1 morcov ras, 2 rosii taiate felii, 3 linguri de seminte de dovleac decojite; se prepara un sos din: 4 linguri ulei de masline, 2 linguri Sana, 2 catei de usturoi pisati, 3 linguri de iaurt si sare.

3. Salata de branza de vaci

O legatura de ceapa verde tocata se amesteca cu 3 linguri de branza de vaci, un galbenus de ou, 1 pahar de iaurt, 2 lingurite suc de lamaie proaspat, sare. Se adauga telina si morcov date prin razatoare.

4. Salata de varza rosie

Se toaca marunt 300 gr de varza rosie si se amesteca cu 200 gr prune uscate (se inmoaie in apa si se scot samburii), 5 linguri untdelemn, 2 linguri de Sana, 3 linguri suc de portocale, sare, piper, putin praf de scortisoara, 1 lingura de miere. Se amesteca toate ingredientele si se lasa 1 ora, dupa care se serveste.

5. Salata de patrunjel verde

4 legaturi de patrunjel verde se spala si se toaca marunt; se amesteca cu 2 catei de usturoi rasi, 3 linguri ulei de masline, 2 lingurite suc de lamaie, 1 mana de masline cu gogosari inauntru, 2 rosii taiate felii. Compozitia se poate amesteca cu orez fiert sau cu paste.

Dieta cu enzime (cel putin o masa pe zi) este si mai eficienta, daca o asoziezi cu proceduri de preosdren slim (care combina presodrenajul cu electrostimularea si cu termocuverta cu infrarosii).

Promotie PRESODREN SLIM (o procedura 3 in 1 drenaj limfatic, impachetare slabire, masaj) la Centrul de slabire BettyBlue

3 sedinte 60 min– 249 lei/ 6 sedinte + 1 GRATIS 60 min–399lei

3 sedinte 30 min–149 lei/ 6 sedinte + 1 GRATIS 30 min– 249lei

Sursa foto: humanelivingnet.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea