Retete

#oua frigider #cat se pastreaza ouale #vopsit oua #oua de paste

Gateste cu Oana: Cat de mult poti sa tii in frigider ouale fierte de Paste. Tu cate vopsesti?

Pentru ca se apropie Pastele si astazi sau sambata vopsiti oua, m-am gandit sa va ajut cu aceasta informatie care sa va faca sa decideti mai usor cat de multe oua fierte vopsiti.

Ei bine, conform The Kitchn ouale fierte pot sta in frigider pana la o saptamana. Fie ca le tineti cu coaja sau fara este de preferat sa le tineti acoperite intr-o cutie (mai ales pe cele decojite) si sa scrieti pe cutie sau coaja de oua data la care le-ati fiert. Banuiesc ca pentru sanatatea membrilor familiei voastre si pentru a nu face totusi risipa sa le aruncati dupa doua zile de la Paste, merita sa faceti efortul.

Zilele acestea voi reveni cu sugestii de retete in care sa folositi aceste oua fierte ca sa nu le aruncati sau sa nu mancati din ele pana va saturati.
Stiu cum e de Paste, din dragoste de culoare si pentru placul copiilor vopsim uneori oua in exces, ca sa fie din fiecare culoare, pentru fiecare membru/invitat, din fiecare model.

Oana Grecea

Mai multe retete, bio si nu numai, gasiti pe gandurisibucatareala.ro si retetetv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Oana Grecea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea