Gradina

# lisiathus #flori vedeta vara 2016 #flori vara 2016 #trandafiri #hortensia

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Vara, parfumul florilor instiga la visare, vacanta si calatorii exotice. Dar pana vine concediul cu adevarat, delecteaza-te cu aranjamente florale care sa iti umple casa de culoare si voie buna. Ambientul incaperii se va trasnforma instant intr-unul placut, unde mireasma florilor aduce prospetimea zilelor de vara.

Sezonul acesta, in materie de flori se poarta nuantele solare imbinate cu pasteluri delicate si accente de culori puternice pentru un impact vizual de exceptie. Rose-quartz, galben, oranj, corai si accente de violet sunt nuantele predominante pentru buchetele in trend ale verii. Buchetele de flori ale acestui sezon sunt create din flori precum- lisiathus, alstroemeria, trandafiri, hortensii, irisi, bujori, minigerbera, frezii si accente de lavanda pentru un aer provensal al aranjamentelor.

Cum sezonul nuntilor este in plina desfasurare, suntem siguri ca invitatiile la nunta sunt numeroase, asadar si buchetele de flori pentru cununia civila, sau chiar pentru nunta trebuie sa fie spectaculoase. Noi ne-am gandit la patru propuneri de aranjamente florale perfecte pentru un cadou de nunta sau pur si simplu pentru a improspata atmosfera casei tale. Buchetele de flori sunt create din flori de sezon, ca cele specificate mai sus, care dau un aer elegant si delicat aranjamentului. I

Trandafiri si frezii corai, pentru o vara cu mult soare

Coraiul este o nuanta care a revenit puternic in trend. O nuanta solara, care emana o atitudine optimista si plina de viata. Coraiul exprima pasiune, dragoste si admiratie, deci este un buchet de flori in aceasta nuanta este ideal pentru o declaratie de dragoste. De asemenea, coraiul este potrivit in spatiile care sunt aranjate monocrom, unde predomina crem, gri sau alb. Coraiul va fi un accent perfect de culoare si va oferi o atmosfera placuta incaperii. Buchetul de flori corai este creat din trandafiri, frezii, hypericum, iar florile sunt asezate intr-un vas de lemn, care ofera naturalete si prospetime.

Trandafiri, bujori pastelati si un accent de hortensia violet

Buchetul creat din hortensie mov, eryngium , lavanda, trandafiri lila, minirosa si bujor roz este un manifest al elegantei si gingasiei. Nuantele pudrate care insotesc florile proaspete sunt rafinate, iar accentul de lavanda si hortensie violet scot buchetul din anonimat. Acesta este ideal pentru un cadou de nunta, o aniversare sau pur si simplu o surpriza pregatita persoanei iubite. Pastelurile ofera o atitudine romantica buchetului, iar tonurile cromatice puternice ii dau personalitatea chic.

Gerbere si o infuzie de fuchsia

Aranjamentul in nuante de roz pudra si fuchsia este ideal atunci cand destinatara este o aparitie feminina, plina de eleganta, dar cu un spirit ludic si plin de viata. Aranjamentul creat din gerbera, hortensie roz, minirosa, lisianthus si frezii este un manifest al optimismului si atitudinii pozitive. Fuchsia este o nuanta exuberanta, care atrage toate privirile. Aranjamentul este asezat intr-un vas de lemn, perfect pentru un aranjament la un eveniment tip garden-party.

Hortensia, favorita sezonului

Hortensia ramane florarea care ofera volum buchetelor de flori si care nu poate trece neremarcata. Este o floare care emana gingasie, frumusete desavarsita si grandoare. Iar niste buchete de flori plin de hortensii in diferite nuante este un must al seonului. Fie ca este pentru decorul casei voastre, fie pentru un cadou, acest buchet va face senzatie in orice cadru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea