Gradina

#coronite 1 Iunie #flori 1 iunie #minirosa #crizanteme #lisianthus #frezii

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Cu totii ramanem intr-o masura sau alta copii, iar 1 iunie este o zi perfecta pentru a sarbatori copilul din noi. Coronitele de flori stilizate sunt un accesoriu potrivit pentru sarbatoarea copiilor, perfecte pentru a fi purtate cu orice ocazie in care vreti sa va simtiti ca niste zane!

Coronitele sunt create din imbinari de flori precum: lisianthus, minirosa, crizanteme, eucalypt, hypericum, frezii, asezate cromatic, incat sa fie echilibrate din punct de vedere vizual.


Designerii  plini de inspiratie au creat si o paleta de buchete superbe, ideale pentru un cadou de 1 Iunie. Nimic nu opreste gentlemanii sa ofere flori chiar si de 1 Iunie! Pentru copilul din fiecare din noi!
 

1. De ziua copilului, spiritul ludic trebuie readus cu orice ocazie. Iar buchetul “Vise colorate” este o adevarata explozie de culoare si emana aerul ludic al copilariei.

 

 

2. Trandafirul roz inseamna bucurie, emotie si gingasie. Exact ca sufletul unui copil! Ofera inima creata din 17 minirose intr-o nuanta de roz cald.

3. Irisul ramane o alegere perfecta cand vine vorba despre orice ocazie. In contrast cu trandafirii rose electric si orhideea eleganta, se creeaza un buchet plin de rafinament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea