Casa

#fotografii birou # fotografii casa #feng shui casa #feng shui birou #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu: Vibratii ascunse care afecteaza feng shui-ul casei si al biroului - partea a II-a

Obiectele decorative si fotografiile pe care le dispui in jurul casei sau la birou pot avea efecte uimitoare asupra modului in care te simti si asupra norocului pe care il atragi.

Este foarte importanta alegerea tablourilor si a pozelor cu familia.

Exista un simbolism metaforic in alegerea si afisarea fotografiilor si a portretelor membrilor familiei. Cum si unde sunt agatate aceste reprezinta, de asemenea, un lucru important pentru dinamica si bunastarea unei familii.

Fotografia de familie dezvaluie cine este “seful” casei si daca starea de spirit existenta in camin este de fericire si calm sau de agitatie si ostilitate.

Fotografia de familie genereaza starea de spirit a casei intr-un mod destul de puternic.

Pozele ce sunt agatate pe pereti ar trebui sa reflecte o familie fericita, de succes si armonioasa, care sa redea o stare de implinire.

Fotografiile din stramosi sunt cel mai bine pozitionate pe peretii secundari, daca nu va doriti ca acestea sa reflecte o influenta prea mare asupra vietii voastre.

Fiecare obiect decorativ si piesa de arta, care sunt afisate in casa sau la birou, emana un fel de energie care poate sa fie pozitiva sau negativa. Fiecare poate reda un aer de optimism sau sa emita o stare de insatisfactie – care nu atrage nimic benefic familiei.

La locul de munca, obiectele de arta de pe hol pot intimida sau pot inspira catre creatie. Pozele fondatorilor companiei sunt, de cele mai multe ori, mai mult intimidante si nu de ajutor.

Atarnarea unor picturi care infatiseaza niste animale fioroase sunt daunatoare pentru starea de spirit, la fel cum si imagini care infatiseaza fete triste sau crispate nu sunt tocmai benefice pentru cei care isi desfasoara activitatea in respectiva incapere.

Picturile care par a fi lipsite de viata transmit o energie yin excesiva si imaginile care reflecta margini zimtate trimit “sageti otravite ascunse” care transmit “energie feroce” in mediul inconjurator.

Agatarea unui tablou cu un nud feminin/masculin in dormitor poate atrage infidelitatea intr-un cuplu.

Ar trebui sa fie evident faptul ca o mare parte din stiinta Feng Shui in interiorul casei si a locului de munca o reprezinta efectele pe care le au energiile obiectelor si imaginilor care ne inconjoara.

O mare parte a impactului, pozitiv sau negativ, este simbolic. Uneori semnificatia lor este clara si bine definita. In alte situatii, semnificatia poate sa fie usor abstracta.

Pentru a pune in aplicare Feng Shui-ul in caminul tau sau la locul de munca este bine sa constientizezi semnificatiile simbolice ale tuturor obiectelor si imaginilor care ne inconjoara.

Descopera-ti Forta Vitala Prin Feng Shui.

Sursa foto: abodo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea