Casa

#vibratii feng shui #feng shui casa #feng shui birou #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu: Vibratii ascunse care afecteaza feng shui-ul casei si al biroului - partea I

Obiectele decorative si fotografiile pe care le dispui in jurul casei sau la birou pot avea efecte uimitoare asupra modului in care te simti si asupra norocului pe care il atragi.

Prin urmare, la nivel aplicabil, stiinta Feng Shui ar trebui sa tina cont de mesajele “ascunse” ce se regasesc in casa si biroul tau.

Acestea pot proveni de la fotografii, tablouri, obiecte decorative amplasate pe masute de cafea sau pe mesele din salile de conferinta, birou etc. Aceste sunt obiecte ce au mesaje simbolice neobservate, care sunt prezente in casa si birou.

Un Feng Shui bun poate sa fie creat atunci cand traim intr-o stare de constienta a tuturor vibratiilor lucrurilor pe care le aducem in casa sau la birou – obiecte ce pot fi achizitionate din impuls sau cadouri primite de la diverse persoane pentru diferite aniversari.

In viata noastra de zi cu zi, noi suntem persoanele care decid modificarile pentru aranjamentele de mobilier, achizitionam noi obiecte de arta, aducem suveniruri din calatoriile noastre si adaugam la “colectia noastra” lucruri noi pentru ca asta ne face placere la un anumit nivel subliminal.

De obicei, facem lucrurile fara a acorda o prea mare atentie efectului pe care il au asupra energiei din casele noastre sau din spatiul nostru de lucru.

Daca doresti ca spatiul tau sa fie aducator de noroc si sa contribuie la echilibrul din viata ta, trebuie sa ai o anumita constientizare a vibratiilor “ascunse” pe care le au lucrurile plasate in jurul tau.

Exista o multitudine de semnificatii simbolice pentru tot ceea ce ne inconjoara si diferite teme ce tin de design pentru a echilibra in mod ideal spatiul nostru de lucru.

Lucrurile din jurul tau trebuie sa semnifice calitatile si atributele pe care le doresti in viata si care te fac fericit.

Acestea ar trebui sa te calmeze, sa iti aduca un zambet pe fata si sa linisteasca necazurile pe care le ai.

Daca spatiul tau de lucru este unul agitat sau este aglomerat cu dosare si inghesuit cu prea multe mese, atunci spatiul tau de acasa trebuie sa iti aduca o stare de odihna, care sa calmeze criza si stresul cauzat de mediul tau de lucru.

Cei care lucreaza in birouri inghesuite ar trebui sa opteze pentru un aranjament mai spatios in casele lor.

Picturi associate cu pace si liniste sunt bune pentru a face un mic “paradis de relaxare”, care sa echilibreze energia intensa Yang a vietii de munca.

Pe de alta parte, daca viata la locul de munca este plictisitoare, fara provocari si este linistita, ai nevoie acasa de un mediu care sa te stimuleze, care sa scoata in evidenta creativitatea ta interioara si care sa te faca sa gandesti dincolo de viata conventionala de la locul de munca.

Daca vrei sa iti descoperi si TU Forta Vitala Prin Feng Shui te astept cu drag la ceea ce va insemna dezvoltarea si descoperirea puterii tale interioare.

Sursa foto: hld-office.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea