Stil

#fard #blush #make-up #ruj #fond de ten #mascara # ruj portocaliu #make-up primavara-vara #machiaj nude

Expertul Acasa.ro Simona Popovici, make-up artist: Tendintele sezonului primavara-vara 2014 - Invata sa te machiezi singura in 20 de minute!

Simplitate, naturalete, jovialitate - acestea sunt tendintele in make-up pentru sezonul primavara-vara 2014. Sunt de preferat nuantele vii, saturate sau nude, precum si nuantele sidefate.

O data cu venirea primaverii va propun sa renuntati la eyelinerul statement si la nuantele puternice.

Accentul principal va fi pus pe buze, iar in aceasta primavara, din poseta dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca rujul portocaliu, deoarece in acest sezon exista o preferinta unanima pentru nuanta de portocaliu neon, care de altfel este perfecta pentru a include un element cool intr-o tinuta casual.

In ceea ce priveste machiajul ochilor, punctul de interes in aceasta primavara sunt genele, motiv pentru care se va acorda o importanta deosebita periei de mascara. Va recomand o perie overcurl, care sa ofere lungime genelor scurte, textura genelor fine si sa nu lipseasca genele intre ele. Nuantele de fard care se poarta sunt: bleu, eyeliner turcoaz si nuante de pruna, insa cel mai fresh look este cel dat de machiajul transparent, realizat cu ajutorul unui fard in culoarea pielii.

Pentru primavara va recomand un machiaj nude care sa evidentieze liniile simple, dar sublime, mat, cu aspect de portelan.

Iata cum il puteti realiza:

 

  1. Pe fata curata si foarte bine hidratata aplicati fondul de ten potrivit cu nuanta tenului dumneavoastra, apoi aplicati anticearcan si fixati cu un usor voal de pudra.

2. Aplicati pe toata pleoapa mobila, inclusiv pe arcada, o baza pentru ochi.

3. Aplicati un fard mat cat mai apropiat de nuanta pielii pe suprafata pleoapei mobile si un fard sidefat deschis la culoare pe arcada si in coltul intern al ochiului pentru a ilumina intreaga privire.

4.Aplicati mascara astfel incat sa va puneti cat mai bine in evidenta genele. Atentie insa la cantitate, genele nu trebuie sa fie prea incarcate si nici lipite intre ele. Pentru a obtine acest efect, rimelul se aplica prin miscari in zigzag, iar apoi se piaptana genele cu o pensula rimel uscata.

5. Corectati forma sprancenelor cu un fard special sau un creion maroniu pentru sprancene.

6. Aplicati pe buze rujul portocaliu.

7. Pentru un machiaj complet aplicati in obraz un blush in nuanta rujului si pe unghii un lac in aceasi nuanta. Blush-ul se aplica cu o pensula tesita, ca in imagine. Trasati usor o linie, iar apoi estompati.

Timp necesar pentru realizarea unui astfel de machiaj: aproximativ 20 minute.

Date de contact:

Simona Popovici

make-up artist

Telefon: 0741982457

Facebook: Simonas-makeup-corner


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Simona Popovici

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea