Stil

#rochii imprimeu floral #pantaloni drepti cu vipusca #piese primavara 2016 #tinuta primavara

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Piesele indispensabile ale primaverii 2016

Pantaloni de training „ca pe vremuri”. Rochii cu flori. Fuste plisate. Hanorace cu fermoar. Jeansi de toate felurile, lungimile si croielile. Topuri Bardot. Si inca cateva piese asa-numite indispensabile isi pot face loc, cu usurinta, pe lista voastra de shopping – daca, desigur, va doriti sa insuflati o nota trendy garderobelor voastre primavaratice. Lista mea de recomandari si idei stilistice incepe cu…

Un pantalon drept, cu vipusca

Modelele cele mai cautate sunt la mijlocul drumului intre un pantalon de training cu 2-3 dungi decorative pe lateral si pantalonii militari de parada. Cei despre care va vorbesc au una, doua sau trei benzi verticale, ce curg pe exteriorul piciorului. Sunt o fuziune intre sportswear si eleganta masculina, iar piesa creata straluceste de o nonsalanta studiata. Paradoxal, nu-i asa? Ca sa nu gresim, ne luam drept reper pantalonii fluizi de la Chloé, cu 3 benzi tricolore pe lateral si cei largi de la Alexander McQueen, decorati cu paspoaluri rosii.

In practica…


Cu cat pantalonul va fi mai sic, cu atat ne vom putea permite sa il conjugam intr-o noa casual. La polul opus, cu cat va fi mai sport, cu atat il vom asocia unor piese clasice, semi-elegante, sofisticate.

O rochie cu imprimeu floral

Fie ca este tratata conceptual, ca in colectia Vêtements, fie ca este un imprimeu retro, ca la Gucci, rochia inflorita isi pierde dimensiunea romantic-banala in favoarea unei aluri mai sofisticate, mai sumbre si mult mai putin obisnuite decat in trecut. Uitati, asadar, de rochitele baby doll, dragalase si adorabile! Rochiile cool ale acestei primaveri poarta imprimeuri de tip tapiserie, au o lungime casta si o feminitate mult mai putin evidenta. Ramane de vazut doar daca veti alege variantele preppy scolaresti, sau daca veti indrazni sa va aventurati pe drumurile mai putin „batute”, proband o varianta deconstruita.

In practica…

Neo-rochia cu flori se va purta intr-o mie si una de feluri. Ii vom putea exalta feminitatea, asociind-o unor sandale cu tocuri inalte. O vom putea intineri, dandu-i o pereche de tenisi sau de mocasini. Nu in ultimul rand, ii vom putea oferi un aer urban, aruncand in mixul stilistic o pereche de botine mulate, pana deasupra gleznei, si cu toc gros.

Iata si alte sugestii despre piesele indispensabile ale primaverii 2016!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea