Stil

#denim #camasa denim #double denim #denim on denim #asortare camasa denim

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Camasa din denim - obligatorie in orice garderoba

Articolul despre camasa din denim a avut un succes surprinzator si a adus, o data cu el, multe intrebari din partea voastra: despre detalii, despre asocieri care vi se pare bizare, despre look-uri pe care nu indrazniti sa le purtati, despre “modul de utilizare” a unei piese vestimentare pe care nu o intelegeti…

Dintre cele pe care le-am primit pe email, cea mai des repetata a fost “cum port o camasa din denim cu jeansi, fara sa arat ca un cowboy? Le pot purta impreuna sau mai bine nu?”

“The double denim” – sau “denim on denim“, caci asa se numeste look-ul – ori ne place la nebunie, ori il detestam. Indraznim sa il purtam. Sau nu…

Ca sa nu ajungem in Vestul Salbatic, riscand sa fim confundate cu o cowgirl, trebuie sa uitam cu totul de centurile late, a caror catarama sugereaza un rodeo, un film western sau New Mexico. Adica: fara capete de tauri, stele de serif samd. Sunt de preferat curelele simple, sobre, din piele maro inchis.


loading...
  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Markovits

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.