Stil

#bob #look # bob fals #bob asimetric #coafura primavara #fixativ

Expertul Acasa.ro, Geanina Florina Ruzsa: TREND ALERT! Bobul fals! Cum sa ne coafam parul primavara aceasta?

Vedetele dicteaza moda in toate domeniile, iar in ceea ce priveste parul in aceasta primavara cea mai in tendinte coafura este "bobul fals”. Aceasta este cea mai buna cale de a-ti schimba look-ul si de a trece de la par lung la par scurt fara sa tai parul. Exista mai multe moduri in care poti purta aceasta coafura.

Taylor Swift a optat pentru un bob fals, texturat cu valuri. Acesta este varianta ta preferata?

Fashion designer american, actrita si om de televiziune, Nicola Richie poarta o versiune vintage a bobului fals ce aminteste de stilul anilor 50’. Ti se potriveste aceasta coafura?

Sau optezi pentru un bob fals mai altfel? O versiune neconventionala este bobul fals asimetric ca al actritei Kerry Washington, binecunoscuta din filmul "Ms and Mrs Smith".

Dar cum realizam bobul fals?

Celebrul hairstylist Frank Barbosa ne dezvaluie cateva trucuri despre cum putem crea acest look:

1. Parul trebuie sa aiba o lungime de cel putin pana la umeri. Nu este necesar sa ai un par extrem de lung, doar cat sa-l poti rula in interior.

2. Pentru inceput, foloseste fixativ, acesta te ajuta sa texturezi parul, fie creezi bucle lejere, fie il netezesti pentru a nu avea fire rebele. Daca ai optat pentru bucle, aranjeaza buclele cu mana, nu cu pieptenele!

3.  Prinde partea de jos a parului si ruleaza varfurile in interior.

4. Fixeaza cu agrafe varfurile rulate.

5. Inca putin fixativ si gata! Fixativul ofera o stralucire aparte parului si fixeaza coafura.

Nu ne tundem parul scurt, caci avem un secret. Shh! este secretul nostru!

Primavara aceasta infloreste cu o noua coafura!

Sursa foto si articol aici.

Daca aveti intrebari sau vreti sa vedeti coafurile mele, ma puteti contacta pe pagina mea de coafuri: geaninabeautycorner.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Geanina Ruzsa

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea