Stil

#dresuri iarna #dresuri colorate #dresuri

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum purtam dresurile colorate

Cu naturalete. Dresurile sunt o necesitate, de cele mai multe ori, abia apoi, cand intervin culoarea si modelele pot capata statutul de accesoriu, de accent, de complement al tinutei-subiect…

“Dar eu cu ce le port?”, apare intrebarea imediat ce ma apuc sa pomenesc de dresuri colorate, chiar domol: bleumarin ori gri. Sa traducem de la inceput termenii si sa precizam ca orice dres in afara celor culoarea piciorului si negru este considerat colorat. Eu zic ca e o clasificare acceptata unanim.

Ooook… lucrurile sunt simple, oricat de complicate ar parea la prima vedere, daca le despartim in pasi mici devin simple, cum sunt in mod natural.

Neutrele necesare: bleumarin, griurile

Eu le-as incadra aici la necessaire-ul unei dame, pe langa cel negru (stiti ca eu nu ma impac cu cel culoarea piciorului, daca va inteleg perfect pe cele care purtati). As largi chiar aria de la bleumarin, la nuante de albastru inchis, indigo, mov pruna, grena, toate nuantele de gri care va plac, de la cele mai prafoase, pana la cele antracit, apoi as trece usor inspre gama de brunuri, maron cafea.

Fara sa va ganditi prea mult veti vedea cat de des veti ajunge sa-i purtati, in locul celor negri.

PICIOARE SUBTIRI: De altfel, daca aveti picioarele mai subtiri (asa cum am eu) si incatusate in ciorapi negri mati arata ca doua betigase, solutia mea au fost ciorapii cu model sau cei mai deschisi la culoare, de peste 40 DEN (vorbim de iarna): ivoire, taupe, capuccino, frisca, latte etc. Sau, bineinteles, cei enumerati mai sus, bleumarin, grena, mov, gri pe care ii pot purta oricare dintre noi.

Descopera si alte secrete ale dresurilor colorate.

Sursa foto: midwestcatwalk.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Gabi Urda

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea