Stil

#prezentare #designer #Iulia Dima

Expertul Acasa.ro, designerul Iulia Dima

Expertul Acasa.ro, designerul Iulia Dima

Sunt masteranda a Universitatii de Arta Bucuresti si mi-am dorit dintotdeauna sa cunosc tainele meseriei de designer, nascuta din acea pasiune mistuitoare care nu-ti da pace, care nu te plictiseste sau oboseste vreodata. M-a atras faptul ca, in moda, aproape orice idee poate fi pusa in practica, devenind apoi un vesmant frumos si functional sau, de ce nu, o opera de arta.

Am participat la evenimente de arta, performing, culturale si fotografice, interne si internationale – in cadrul institutiilor de studiu, dar si pe plan personal – acumuland experienta si facand pasi valorosi spre cunoastere si autoperfectionare.

Repetatele colaborari profesionale cu artistii din lumea filmului sau industria muzicala (Elena Ionescu - Mandinga, Clara Voda - actrita, Cristina Haios - trupa ABCD, Monica Petrica, Adelina Pestritu -shooting, Malvina Cervenschi - shooting, Alexandra Lopez, cantareata, sotia lui Sasha Lopez,  Simona Patruleasa- shooting), aparitiile in diverse reviste de pe piata romaneasca sau participarea la evenimente realizate in scop caritabil le pueti descoperi pe iuliadima.com sau pe facebook.com/IuliaDimaDesign.

Articole scrise de Iulia Dima

  •  
  •  
Iulia_ Dima