Stil

#tinuta interviu #esarfa #fusta #pantaloni #camasa #ciorapi #stofa

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Tinuta potrivita pentru interviul de angajare

Primul factor din punct de vedere al importantei atunci cand mergem la un interviu este aspectul fizic ingrijit si curat. La primele ore ale diminetii, mai ales, ne putem bucura cu atat mai mult de un tonus bun si pofta de viata.  Din punct de vedere al imbracamintii, se vor evita jeansii, tinuta ce nu poate fi asociata cu planul profesional, ci mai degraba cu activitatile ce tin de timpul liber.


Tinuta recomandata va fi formata dintr-o pereche de pantaloni de stofa, inchisi la culoare - negri, bleumarin sau bordo,  in combinatie cu o camasuta alba sau crem, daca silueta ne permite acest lucru.

In caz contrar, o camasa inchisa la culoare, accesorizata cu o esarfa dintr-un material adaptat la anotimpul in care suntem, vor fi elemente care ne vor ajuta sa ascundem eventualele imperfectiuni fizice. 

Este cunoscut faptul ca este recomandata existenta unui factor de contrast in tinutele pe care le purtam, deci o esarfa ar trebui sa fie mai inchisa la culoare daca vom avea o camasa alba sau invers.

Accentul pe aceasta recomandare se pune pentru a se evita impresia unui posibil doliu, daca suntem prea inchise la imbracaminte, sau monotonia, in cazul unei camasi deschise la culoare, accesorizata cu o esarfa din aceeasi gama de culori.

Esarfa viu colorata purtata in timpul zilei este un accesoriu ieftin, dar de real efect in tinutele abordate.

Daca dorim sa imbracam o fusta, atunci va trebui sa fim atente asupra lungimii, pentru evitarea unui aspect fizic general vulgar, dar sa pastram un echilibru in acest sens si sa nu alegem modelul de fusta prea lunga, pentru a intra in categoria maicutelor.

Lungimea ideala este inainte de genunchi sau imediat peste genunchi. A se purta cu ciorapi de culoarea pielii si cu incaltaminte inchisa la culoare, asortata intregii tinute.

Sursa foto: fabulouslybroke.com

 

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea