Stil

#vestimentatie #tinuta de seara #creatoare de moda #stil feminin

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Cum ne imbracam atunci cand iesim seara in oras

O mare dilema inaintea oricarei iesiri in oras o avem atunci cand ne aflam in fata dulapului, si nu ne putem decide asupra unei tinute. Ne lasam astfel asteptati de catre celalalte persoane fara a fi insa multumiti de vreo alegere anume.

Un prim reper ar fi reprezentat de locatie: daca vom merge la restaurant, tinuta recomandata va fi cea lejera, formata dintr-o pereche de pantaloni bine croiti si dintr-o bluza cat mai confortabila. Putem opta chiar si pentru o rochita cambrata, care sa ne scoata in evidenta alte parti ale corpului decat sanii sau burtica.

Pentru iesirea in discoteca, de multe ori consideram ca stilul nostru trebuie sa fie cel sexy. In realitate ar trebui sa fie tocmai invers: la lumina difuza a reflectoarelor, intr-o caldura infernala, in fum de tigara, incepand de la o anumita ora, sub efectul a 2 pahare de champagne, nu mai suntem la fel, incepand de la machiaj pana la felul in care suntem privite de catre un reprezentant al sexului opus. 

Din acest motiv, o fata ar trebui sa fie cat mai eleganta, sa nu isi arate sanii si sa nu poarte fusta prea scurta, pentru a nu parea o simpla prada ieftina in ochii unui barbat sau ai celorlalte femeii.

Se spune ca nu exista femei urate ci doar barbati care nu au baut destul, in consecinta, indiferent de aspectul fizic, in evidenta vor iesi in primul rand picioarele si sanii, in ciuda frumusetii!

Pantaloniii de piele, o camasa larguta din matase ori o rochita simpla si de bun gust, te vor scoate in evidenta, si te vor face sa pari mai feminina! Unui barbat ii place sa descopere si nu sa primeasca totul fara vreun efort anume!

Verifica ultima colectie Silvia Terziu la magazinul Boutique.

Silvia Terziu

Creatoare de moda

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu