Stil

#machiaj #primavara #culori #imagine #rochii #jeansi #haine

Expertul Acasa.ro, consultantul de imagine Anca Ioana Marin: Culorile primaverii 2013

Direct de pe catwalk, de la prezentarile marilor creatori, in aceasta primavara, printurile in culori stralucitoare cu design inspirat din trompe l'oeil, care creeaza de la distanta iluzia tridimensionalitatii, chiar si animal print, precum si stralucirea metalica devin must-uri.  Combinati o fusta de- a dreptul stralucitoare cu un top in tonuri neutre de bej in timpul zilei sau cu o culoare puternica, verde smarald, violet, fucsia, iar accesoriile vor fi minimaliste.

Culori neon

Purtati culori neon (fucsia, galben lamaie) impreuna cu accesorii de aceeasi culoare sau, cel mult, in tonuri neutre.

Dungile

Dungile nu pot fi evitate in aceasta primavara. Daca vrei sa fii in trend poarta combinatii de culori tari (visiniu, verde) cu alb sau bleumarin.

Alb

Albul isi revendica locul in acest sezon. Purtati alb in totalitate, alternand diferite straturi pentru un efect fluid sau, pentru efect minimalist, mizati pe croieli simple, chiar rigide.

Fusta creion

Fusta creion sexy si sofisticata va va pune in valoare feminitatea. In acest sezon isi schimba un pic infatisarea cu care ne-am obisnuit si o vom vedea in
paternuri noi sau in culori vibrante (rosu aprins, roz).

Jeansi largi

Ca tendinte retro avem prezenti anii '90, cu jeansii largi, rochii lejere, totul bineinteles cu un pic de stralucire sau cu opulenta de bijuterii care reinventeaza un stil pe care unii din noi l-am trait.

Florile

Anii '60, cu miscarea flower power, se regasesc si ei in acest sezon, florile sunt aplicate si brodate pe haine, iar printurile sau croielile acelor ani sunt reinventate.

;

Machiaj: tonuri neutre si culori vibrante

Urmarind aceeasi linie cromatica, si machiajul primaverii 2013 se inscrie pe coordonatele: tonuri neutre si/sau culoare vibranta. Trendul in machiaj este dat de cateva elemente care vin in continuarea stilului din sezonul trecut, culori mai vibrante, texturi mai usoare si acelasi accent pe tenul curat si stralucitor.

Ten stralucitor in culori neutre

Acest machiaj aduce in prim-plan frumusetea abia atinsa de soare, cat mai naturala, cu usoare accente de culoare pe pometi si pe arcada, pastrand buzele in nuante nud si usor stralucitoare. Este un machiaj recomandat atunci cand hainele pe care le purtam sunt foarte colorate sau cand dorim un look fresh in timpul zilei.

Nuante vibrante, aproape electrice de albastru si verde, sunt prezente in machiajul ochilor, insa in acest caz, tenul este foarte natural, practic accentul
cazand pe culoarea puternica de albastru sau verde.

Sprancenele si genele sunt cat mai accentuate, iar ochii sunt conturati in nuante de gri, bronze si negru, iar ca forma se merge de la cat eye pana la smokey mai soft sau mai dramatic, chiar cu anumite accente metalice, pentru un machiaj de seara

Iata ca in aceasta primavara avem suficiente idei pentru a straluci, ne mai ramane doar sa adaptam aceste tendinte stilului nostru si sa ne descoperim atitudinea plina de viata si feminintate.

Date de contact:

Anca Ioana Marin

Site: artinmakeup.ro

Email: contact@artinmakeup.ro

Tel.: 0732.849.492

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Anca Ioana Marin final