Stil

#haine roz #radiant orchid # roz pudrat #fusta roz # fusta tafta duchesse

Expertul Acasa.ro, Catalina Dumitrescu - designer vestimentar: Viata in roz

Sunt zile in care vedem viata in roz. Ne plac aceste zile, fiindca sunt luminoase, vesele, pline de buna dispozitie si oameni zambitori. Rozul ne da o stare de bine, de armonie si de liniste, dar intr-un mod surprinzator, si energie si chef de viata. Pentru acest sezon, rozul a fost o propunere nelipsita pe catwalk-urile marilor case de moda.

 

Un fapt care nu ne surprinde, pentru ca roz este ideal in sezoanele de primavara-vara, iar Pantone a declarat Radiant Orchid (o combinatie de roz, violet si fuchsia) drept culoarea anului 2014.

De aceea, ne place sa vedem roz in jurul nostru. Si avem cel putin 3 motive!

“Flowers madly in love with the tree”, tabloul semnat de mine si agatat in atelierul Kiki Lou, este o opera de arta care emana energie  si o vibratie pozitiva.



Apoi, fusta din tafta duchesse roz pudrat este o piesa care ne scoate orice tinuta din  anonimat. Eleganta sa este data de linia curata si feminina, de culoarea fina si delicata. Combinata cu o camasa alba, o bluza mulata neagra sau intr-un alt ton pudrat (verde fistic, galben pal sau bleu deschis), fusta roz din tafta duchesse va da tonul unei tinute sofisticate, indraznete si in tendinte.



Si pentru ca spuneam ca avem trei motive sa vedem viata in roz, nu putem uita delicioasele macarons cu zmeura. Sunt o nebunie pentru papilele noastre! Ne dau o dispozitie care ne provoaca sa visam la Paris si o plimbare pe stradutele sale cochete.

Catalina Dumitrescu
designer Kiki Lou

Facebook KiKi Lou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Catalina Dumitrescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea