Stil

#make-up mireasa #machiaj de mireasa #make-up

Expertul Acasa.ro, Andrada Arnautu, make-up artist: Machiajul de mireasa

In primul rand trebuie sa mentionez ca fiecare femeie este frumoasa in mod natural. In ziua nuntii, orice mireasa este in centrul atentiei si trebuie sa se simta cat mai speciala. Machiajul este unul din elementele esentiale care contribuie la tabloul unei imagini impecabile a personajului principal al unei nunti: mireasa.

 

In consecinta, acest machiaj trebuie sa rezoneze in primul rand cu cea care il va purta, sa se evidentieze prin simplitate, eleganta, evidentierea trasaturilor si ascunderea micile imperfectiuni.

Din punctul meu de vedere, machiajul de mireasa este atemporal.

Acest machiaj trebuie sa dea impresia de tinerete si prospetime, trebuie sa fie adecvat trasaturilor si preferintelor miresei, astfel incat acesta are ca scop infrumusetarea miresei prin accentuarea trasaturilor naturale, si nu acela de schimbarea a fizionomiei acesteia.

Machiajul de mireasa trebuie sa arate subtil si sofisticat in acelasi timp.

Pentru a detalia acest lucru exista cateva elemente primordiale ce trebuie mentionate:

  • ten impecabil iluminat si conturat:
  • ochi accentuati prin diverse tehnici de machiaj in functie de look-ul ales (iluminare, conturare prin tuse precise sau fume, aplicarea genelor false individuale, folosirea culorilor neutre cu usoare tuse de culoare);
  • sprancene cu un aspect cat mai natural si ingrijit (o subtila umplere a diverselor goluri);
  • evidentiarea pometilor in nuante delicate (roz trandafiriu sau diverse nuante de corai naturale);
  • conturarea buzelor fie in nuante subtile de nude, roz sau corai fie in nuante puternice de rosu, burgundy, plum.

Subtiliatea, finetea si rezistenta unui machiaj de mireasa este garantata doar de o tehnica impecabila in aplicarea produselor de machiaj, trasarea cu finete a liniilor machiajului si perfectionarea tenului in cele mai mici detalii.

Este recomandat stabilirea unei probe de machiaj cu un profesionist inainte de marele eveniment pentru eliminarea oricarei surprinze neplacute printr-o consiliere cat mai atenta.

Mai jos gasiti diverse propuneri din portofoliul meu.

Date de contact:
Andrada Arnautu

Professional make-up artist
Tel.: 0724.882.513
E-mai: andrada_arnautu@yahoo.com
Facebook: AndradaArnautuMakeupArtist

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andrada Arnautu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea