Stil

#Andrada Arnautu #expert acasa.ro #make-up artist #make-up

Expertul Acasa.ro Andrada Arnautu, make-up artist

Expertul Acasa.ro Andrada Arnautu, make-up artist

Machiajul a fost dintotdeauna o pura pasiune pentre mine, iar atractia catre frumos si schimbare m-a determinat sa dezvolt aceasta pasiune invatand si perfectionandu-ma la cea mai prestigioasa academie de make up din Romania.

Mai apoi am avut sansa sa colaborez cu fotografi profesionisti, designeri de prestigiu, vedete autohtone, agentii de publicitate, dar si cu diverse persoane pentru evenimentele importante din viata lor, evenimente in care machiajul joaca un rol esential.

Cand sunt intrebata despre munca mea, as incepe prin a sublinia faptul ca fiecare chip este deja frumos. As descrie munca mea ca pe o modalitate de a evidentia pur si simplu trasaturile unice, frumoase ale fiecareia dintre voi prin deghizarea eventualelor imperfeciuni.

Machiajul profesionist pe care eu il propun persoanelor cu care colaborez reprezinta intalnirea intre naturalul lor si idealul la care aspira. In viziunea mea, machiajul adecvat trasaturilor, evenimentului la care este purtat este un accesoriu important care completeaza tabloul unei imagini impecabile. Chiar si look-ul aparent natural realizat cu arta nu face altceva decat sa sporeasca increderea de sine persoanei care il poarta, lucru ce se reflecta din plin in exterior.

Date de contact:
Andrada Arnautu

Professional make-up artist
Tel.: 0724.882.513
E-mai: andrada_arnautu@yahoo.com
Facebook: AndradaArnautuMakeupArtist

Articole scrise de Andrada Arnautu

  •  
  •  
Andrada Arnautu