Stil

#tunsori #par lung #par scurt #breton #par mediu #tunsori fata rotunda

Expertul Acasa.ro, Alina Cotta: Top 3 tunsori pentru persoanele cu fata rotunda

Stim cu totii ca forma perfecta a fetei este cea ovala si deci este forma spre care tindem atunci cand ne aranjam parul. Daca ai fata rotunda, secretul consta in a distrage atentia privitorului de la rotunjirea fetei si pentru asta ai la dispozitie diverse trucuri pe care le poti folosi atunci cand alegi o tunsoare.

Cum iti dai seama daca ai fata rotunda

Fata rotunda este mai plina, are acel aspect tineresc si este lipsita de unghiuri ascutite.

Daca latimea fetei tale este aproape aceeasi ca si lungimea, fruntea si barbia sunt rotunde, pometii sunt slab conturati, dar relativ lati, atunci inseamna ca te incadrezi in categoria celor cu forma fetei rotunda.

Mai jos iti propun trei tunsori sic care se vor potrivi perfect chipului tau, indiferent ca esti adepta parului lung, mediu sau scurt.

Cel mai bun mod de a purta parul lung sau foarte lung atunci cand ai fata rotunda este de a adauga trepte din tunsoare, straturi texturate care sa ofere miscare parului. Un breton usor, care poate fi aranjat pe o parte se potriveste cel mai bine fetei rotunde. Evita bretonul foarte drept pe frunte. Daca doresti insa sa optezi pentru un astfel de breton, la capete trebuie sa fie coborat putin pentru a alungi trasaturile fetei.

Din tunsoare trebuie sa obtii un efect optic de lungire a fetei, de aceea daca ai parul mediu si iti doresti o forma de bob a tunsorii, cea mai inspirata alegere e acel bob lung in fata, care sa coboare de la linia maxilarului cel putin 4-5 cm. Poti alege o carare pe mijloc, pentru ca in acest fel vei atrage atentia catre partea centrala a fetei si nu catre rotunjimea pometilor. Evita orice forma de tunsoare in care liniile se opresc in jurul obrajilor.

Tunsoarea pe parul scurt atunci cand ai fata rotunda, iti da acel look tineresc, mereu fresh. Daca iti doresti o tunsoare potrivita pentru parul scurt, alege un par cat mai texturat deoarece va difuza rotunjimea. Nici o tunsoare care adauga volum in partile laterale nu este potrivita.

Orice tunsoare si styling trebuie sa adauge inaltime si nu latime. Evita o tunsoare foarte scurta care iti lasa fata descoperita. Un breton asimetric si texturat, volum in crestet si fara volum in parti, in modul acesta vei obtine un look perfect.

Date de contact:

Alina Cotta

hairstylist

Site: alinacotta.ro

facebook.com/AlinaCottaHairstyle

Telefon: 0749 249 785

E-mail: alina@alinacotta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Cotta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea