Stil

# rochii primavara # rochii 2015 #takko #takko fashion #moda 2015 #fuste primavara # fuste vara

Expertul Acasa.ro, Irina Mihu, consilier de imagine: Cum sa combini imprimeurile

Vrei sa dai o nota indrazneata stilului tau? Imprimeurile iti stau la indemana! Este adevarat, printurile pot fi intimidante, dar nu pentru ca sunt greu de combinat, ci pentru ca granita intre un look impecabil si unul care sa lase de dorit este foarte subtire. Avand insa in vedere cateva reguli esentiale, poti sa fii sigura ca outfit-ul tau va starni admiratia celor din jur.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa adaugi o piesa cu imprimeu in tinuta este ca toate elementele vestimentare sa aiba in comun cel putin o nuanta. Este cel mai usor mod de a te asigura ca nuantele se vor completa reciproc si rezultatul va fi unul armonios. Puterea culorilor nu trebuie ignorata, culorile pot face ca doua imprimeuri diferite sa mearga impreuna de minune.

Orienteaza-te in functie de dimensiunile printurilor. Daca vei opta pentru imprimeuri de aceeasi dimensiune, look-ul tau s-ar putea sa para incarcat. Asa ca, alege un print de o dimensiune mai mare, care sa fie cel  dominant, si completeaza-l cu altele de mici dimensiuni.

Nuantele neutre te scot de fiecare data din incurcatura. Daca nu stii cu ce sa combini imprimeul, nimic mai simplu! Alegi piese in culori neutre; poate sa fie chiar o nuanta care sa se regaseasca in imprimeul ales si poti sa fii sigura ca tinuta ta va fi una de nota 10.

Citeste si: 5 trenduri pentru primavara 2015

La fel ca nuantele neutre, dungile pot sa te scoata din impas. Usurinta cu care pot fi combinate fac ca dungile sa se potriveasca de minune cu orice imprimeu, de la buline, pana la cele cu motive florale. Asigura-te insa ca nuanta dungilor se regaseste si in imprimeul ales.

 

Si, daca aceste sfaturi tot nu sunt suficiente pentru a te face sa treci peste teama de a combina printurile, afla ca exista un truc si mai simplu: combina alb cu negru. Nu ai cum sa dai gres! Bulinele albe sau negre merg de minune cu dungile in aceeasi culoare, spre exemplu. Daca vrei sa adaugi si putina culoare, poti completa tinuta cu un accesoriu colorat.

Viziteaza Takko Fashion si urmareste promotiile. 

Irina MIHU
Consilier imagine 
Director Regional Takko Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Mihu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea