Stil

#rochie #jeans #pantaloni #tricouri # tinuta office #bluza alba

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Bluza alba: 5 tinute in care sa o poti integra

Bluza alba este un element important, care ar trebui sa fie prezent in garderoba oricarei femei. Se poate purta in orice imprejurare, in combinatie cu o fusta, o rochita sau o pereche de pantaloni.

In timpul iernii putem opta pentru o bluza alba cu maneci lungi, putin mai larguta, pe care o putem combina cu niste leggins negri, care ne subtiaza piciorul, accesorizata cu o curelusa in talie, pentru accentuarea siluetei.

Bluza alba usor cambrata pe corp se asorteaza cu o pereche de jeans sau pantaloni de orice culoare, oricat de provocatori, indiferent de croiala. Poate fi purtata inclusiv in combinatie cu pantaloni cu talia inalta sau evazati.

Tot iarna, bluza de culoare alba se asorteaza perfect si cu o tinuta office, in conditiile in care nu este prea decoltata.

Pentru perioada verii, putem adopta pentru locul de munca o tinuta care sa includa o camasa alba din in cu maneci de lungime medie, camasa care ne va conferi o senzatie de confort pe tot parcusul zilei.

Bluza alba se poate transforma intr-o rochita, daca este larga si lejera. Chiar si in varianta in care este mai lunga, accesorizata cu o curelusa subtire, ne va oferi o senzatie de libertate in zilele toride.

Bluza alba, inlocuita vara de tricoul lejer

Vara, bluza alba este inlocuita de tricoul multifunctional, largut, lejer, purtat in combinatie cu o pereche de pantaloni scurti de dantela, element care scoate in evidenta simplitatea tinutei.

Tricoul poate fi mulat pe corp, fara a fi insa prea scurt, indiferent de temperatura de afara, deoarece nu este recomandat sa ne expunem in exces partile corpului.

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea