Stil

#smochine #sacose #nunta #frac #papion #Expertul Acasa.ro creatoarea de moda Silvia Terziu #redingota

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Alternative la smoching pentru ginere

In ziua nuntii, ginerele trebuie sa poarte o tinuta pe masura, asortata rochiei miresei si stilului ceremoniei. Daca smochingul pe care il prefera majoritatea barbatilor la astfel de evenimente nu este chiar pe gustul tau, ai la dispozitie alternative care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. 
 
Iata cateva sfaturi vestimentare care sa te ajute in alegerea dificila a costumului pe care o sa-l porti in ziua cea mare:  

  • Costumul poate fi compus din doua sau trei piese.
  • Trebuie sa stabiliti tipul de tesatura si culoarea pe care o doriti.
  • Sacoul este de cele mai multe ori realizat din acelasi material cu pantalonul. Daca vom dori sa pastram un registru clasic, vom alege un sacou obisnuit. O importanta majora va trebui acordata reverului, mai exact, latimii acestuia, aspect care poate diferentia tinuta aleasa. Linia sacoului va trebui sa sublinieze linia corpului, iar unicul detaliu sa fie reprezentat de un slit in zona spatelui. Smochingul, combinat de obicei cu rever de matase sau saten, reprezinta o varianta moderna a sacoului, el putand fi accesorizat cu nasturi decorativi, de cele mai multe ori de culoare neagra.
  • Fracul este un sacou care se termina in talie, in partea din fata, iar partea din spate ajunge cateodata pana la lungimea genunchiului.
  • Redingota este un articol de preferat pentru acest tip de ocazii. Ea  reprezinta cea mai buna solutie, deoarece se caracterizeaza prin eleganta si distinctie si va completa astfel intr-un mod inspirat tinuta partenerei de viata. Este un sacou mai lung ce ajunge pana in zona genunchilor atat in partea din fata, cat si in spate, iar partea din spate va fi rotunjita, dupa cum o arata insasi  denumirea, in forma de coada de randunica.
  • Un articol vestimentar asupra caruia ne putem indrepta de asemenea atentia poate fi reprezentat si de o vesta eleganta.
  • Se va putea opta pentru accesorii care vor spori nota de eleganta specifice acelei zile: un papion sau o cravata Ascot, ce vor inlocui cravata clasica atat de des intalnita in cazul acestor tipuri de evenimente.

 

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea