Sanatate

#vals #rumba #nunti #dans #dans nunta #foxtrot

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: Dansurile in tendinte pentru nuntile din 2014

In ceea ce priveste alegerea primului dans in calitate de sot si sotie, romanii se aliniaza la tendintele internationale si opteaza pentru coregrafii individualizate, cu pasi de baza de foxtrot, rumba si vals, si cateva miscari spectaculoase, inspirate de filme celebre sau imaginate de cuplu sau profesori.

 

In Statele Unite si tot mai des si in Romania, cuplurile opteaza pentru fragmente din coregrafii celebre din filme precum "Dirty Dancing", "Phantom of the opera" sau "Beauty and the Beast".

Cand incep pregatirile pentru dansul de deschidere a nuntii, multe cupluri nu vor de fapt sa danseze, stiu insa ca trebuie, si se simt nelinistiti. Dar dupa una sau doua lectii, parerea lor se schimba fundamental si incep sa danseze de placere, sa simta bucuria de a face ceva impreuna, iar dansul devine chiar o activitate de eliminare a stresului cauzat de nunta. Pasii de vals, rumba si foxtrot sunt cele mai populare alegeri. Pasii de tango sunt ceva mai dificili si din acest motiv, nu sunt recomandati pentru cei care nu au mai luat lectii de dans inainte.

La Arthur Murray, coregrafia dansului mirilor este realizata dupa o discutie preliminara. In cadrul ei aflam multe detalii despre nunta, povestea si personalitatea cuplului, iar apoi avem o prima lectie in care evaluam dansatorii. Dupa aceea, recomandam elementele dansului, stilul de dans potrivit si cream o coregrafie care sa fie in acord perfect cu cei doi si intregul concept al nuntii.

Date de contact: 
Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea