Sanatate

#nuci #exercitii fizice #avocado #alimentatie slabit #talie de viespe

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: O talie de manechin intr-o luna

Da, puteti sa va bucurati de o talie de manechin apeland la ajutorul dat de miscare, dar si daca renuntati la unele alimente in favoarea altora. Va garantez ca peste o luna veti fi surprinsa atunci cand va veti privi in oglinda.

Incepeti de asazi un program de exercitii simple. Aveti nevoie de 20 de minute pentru partea de incalzire, timp de 5 minute alergare usoara pe loc, urmata de 3 minute de balans de solduri stanga-dreapta, in timp ce indoiti, pe rand, genunchii. Apoi alte 3 minute rotiti bazinul inspre stanga si dreapta, continuati cu clasicele exercitii pentru abdomen si incheiati cu o miscare mai ampla pentru zona taliei. Pe spate, culcat, cu genunchii indoiti, piciorul stang sprijinit pe genunciul drept, executati 20 de ridicari de trunchi lente si repetati pe celalalt picior.

Nu numai miscarea conteaza. Si alimentele sunt aliatul vostru. Consumati in fiecare zi un avocado. Contine grasimi sanatoase si usor de digerat.

Si vitaminele A, B si E sunt necesare pentru un metabolism bun. Branza de soia, lintea si nucile crude, toate au un continut de proteine de care organismul are nevoie.

Ceaiul verde baut zilnic si ananasul accelereaza metabolismul, iar un pahar de apa baut din doua in doua ore va ajuta sa eliminati toxinele.

Eliminati prajiturile si produsele de patiserie. Contin “calorii goale”.

Mai multe sugestii despre cum sa aveti un stil de viata echilibrat gasiti in cartea "Trup si suflet sanatos si frumos".

Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail:
florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea