Sanatate

#exercitii fizice #miscare #bicicleta #plimbari #combatere sedentarism

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: Izvorul tineretii exista!

Fiecare pas conteaza, pentru ca o sa va dezvalui un secret. Izvorul tineretii este miscarea sub orice forma. Prin urmare, haideti sa ne bucuram de tinerete fara batranete.

 

Orice gen de miscare ati alege, va puneti la treaba cei aproximativ 800 de muschi ai intregului corp

Florentina Opris

A inceput sa-mi placa sa fentez varsta din Cartea de Identitate. Trebuie sa stiti ca sedentarismul este calea cea mai scurta spre aparitia diverselor boli, lipsa vitalitatii si un aspect fizic ce lasa de dorit. Asta pentru ca, intr-adevar, “tot ce nu folosesti pierzi”, si aici ma refer la muschi, oase, articulatii, organe interne, toate avand de suferit din cauza lipsei de miscare.

Va tot vorbesc despre beneficiile miscarii si sper sa nu ezitati sa puneti in practica tot ce va povestesc aici. Sunt convinsa ca sfaturile mele va vor ajuta sa va simtiti mai bine, iar viata va deveni mai amuzanta.

Apucati-va de treaba!

Faceti zilnic 10.000 de pasi sau, timp de 30 de minute, alergati sau faceti cateva miscari la birou, urcati si coborati scarile, patinati, schiati, sariti coarda sau folositi bicicleta ca mijloc de transport.

 

Jucati-va cu copilul, iesiti la plimbare cu catelul, orice gen de miscare ati alege, va puneti la treaba cei aproximativ 800 de muschi de pe intreg corpul, activati toate functiile organismului, iar, in consecinta, acesta va arata si se va simti mai tanar.

Mai multe sugestii despre cum sa aveti un stil de viata echilibrat gasiti in cartea "Trup si suflet sanatos si frumos".

 

Promotie de Paste!

Cumpara acum gama "Trup&Suflet",  formata din Cartea "Trup si Suflet Sanatos si Frumos", NOUA ciocolata sanatoasa "Trup&Suflet" si DVD-ul "Exercitii pentru Trup si Sfaturi pentru Suflet" la doar 50 RON + cadou-surpriza! Cadoul sanatos si perfect de Paste pentru cei dragi tie! Poti comanda lasand un mesaj cu numele tau, adresa ta si numarul de telefon! Editie limitata! Comanda pe: www.facebook.com/FlorentinaOpris.PrimaTV sau pe  contact@florentina.ro.

 

Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail:
florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea