Sanatate

#drenaj limfatic #celulita # celulita picioare #celulita brate # impachetarile anticelulita # masajul anticelulita profesional

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Trateaza celulita bratelor si picioarelor

Poate ca nici prin cap nu ti-a trecut vreodata ca o circulatie sanguina si limfatica deficitara, care uneori poate fi provocata si de simpla purtare a unor sutiene cu bretele prea stramte determina aparitia celulitei pe brate pana in zona coatelor. In plus, avand in vedere ca majoritatea femeilor se “feresc” de exercitiile cu greutati la sala, putem observa cu usurinta si la colegele noastre si la noi ca pielea bratelor devine flasca, desi unele avem doar 30 de ani! De ce? Pentru ca nu lucram suficient de mult musculatura bratelor si, in plus, exista nenumarate cauze de aparitie a celulitei pe aceste zone, chiar si daca suntem slabe!

 

Acest tip de celulita apare mai des la femeile rontujoare in timpul tineretii si sunt predispuse catre aceasta dupa varsta de 30 ani, insa nu le iarta nici pe femeile slabe!

Pentru a o combate se recomanda ca la efectuarea sedintelor de electrostimulare sa va puneti doi electrozi pe brate pentru tonifierea musculaturii si reducerea vizibila a celulitei.

De asemenea, impachetarile anticelulita se fac si pe brate pentru a scapa de centimetriibuni si astfel veti putea purta din nou maiouri sau bluze cu maneca scurta fara a va face probleme in privinta celulitei localizate pe brate.

In momentul in care o femeie este predispusa la aparitia celulitei pe coapse si picioare, aceasta se depune sub forma unui “pantalon de calaret”.

De obicei, femeile care sunt afectate de acest tip de celulita au bazinul lat si deplasat putin posterior.

Ajungand intr-un grad mai avansat, celulita coboara de pe coapse spre genunchi, ingreunand miscarea picioarelor si suprasolicitand genunchii. Acelasi lucru se intampla si in momentul in care celulita avanseaza pana la glezna.

Circulatia sanguina proasta poate fi una dintre cauzele aparitiei acesteia determinand in timp aparitia unei celulite generalizate a picioarelor.

In acest caz trebuie neaparat sa apelati la termoterapie, la impachetari cu Parafango sau Fango Silhouette. Cel mai eficient tratament este combinatia intre impachetarile anticelulita si masajul anticelulita profesional, care este un masaj dur si profund.

Dupa un astfel de tratament intensiv,celulita se reduce pana la 30%, aproape 1 grad si puteti da jos peste 6-8 cm in circumferinta eliminand stratul adipos, nodulii celulitici, apa retinuta in corp si toxinele acumulate, care ingreuneaza functionarea organismului nostru.

Sa nu uitam de ultramediatizatul drenaj limfatic manual, nu efectuat de aparate, care, chiar si partial, timp de 45 minute, pe brate si picioare, va duce la rezultate uimitoare, chiar dupa prima sedinta!

 

In timpul tratamentului de remodelare corporala si eliminare a celulitei vi se vor da recomandari pentru alimentatia anticelulitica. Astfel vom trata nu doar efectul, ci si cauza, pentru a elimina definitiv aceasta afectiune si pentru a preveni reaparitia ei.

 

Oferta de primavara pentru corpul tau:

  • 8 sedinte drenaj limfatic  45 minute/sedinta - 199 lei
  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta - 79 lei
  • 8 impachetari cu Fango Silhouette +2 BONUS 50 minute/sedinta- 249 lei
  • 8 impachetari cu Parafango +1 sedinta BONUS 50 minute/sedinta - 499 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com,
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea