Sanatate

#Elisabeta Ratiu #betty blue #detoxifiere

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Reteta pentru detoxifiere si slabire rapida

Gata cu sarbatorile si petrecerile, asadar avem cale libera catre o detoxifiere corporala adevarata si in interior si la exterior!

Asadar, la inceput de an, it propun un tratament de slabire foarte eficient care este destinat persoanelor cu surplus de 5-15 kilograme, cu usoara retentie de apa si care nu au un grad foarte avansat de celulita, bazandu- se in special pe arderea si eliminarea grasimilor.

Ce inseamna acest tratament?

Prima etapa este cea a peelingului corporal cu extract din samburi de caisa pentru deschiderea porilor si eliminarea unui strat de celule moarte, apoi aplicarea mastii de Termosudatie pe toata suprafata de tratament, infoliere in film osmotic pentru o buna patrundere a substantelor in pori, infasurarea intr-un cearceaf de plastic de unica folosinta si introducerea in termosauna timp de 50 minute. Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema termoactiva anticelulita din aceeasi gama de tratament, iar substantele continua sa actioneze intre 2- 4 ore de la aplicare sau se recomanda pentru efecte si mai vizibile o sedinta de masaj anticelulita de 50minute!

Chiar dupa prima sedinta te vei simti mai usoara cu pana la 1kg si minus 1 cm in circumferinta, iar dupa 3- 5 sedinte intensive se dau pana la 3kg si peste 5 cm in circumferinta; dupa un tratament complex care va cuprinde si o disciplina alimentara poti da jos pana la 6kg si peste 20 cm in circumferinta. 

Beneficiile sunt multiple: eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adipose, pielea devine mai fina si mai elastic iar aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta.

Exista totusi cateva contraindicatii, respectiv nu se recomanda persoanelor cu probleme cardiace sau vasculare grave, femeilor insarcinate sau celor care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer sau boli genetice.

Recomandari alimentare

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calduta in care ai storso jumatate de lamaie! Aceasta te va ajuta la controlarea apetitului, eliminarea apei si toxinelor din organism si de asemenea in aceasta perioada vitamina C te va ajuta sa eviti racelile. 

La pranz, pentru a da jos rapid kilogramele accumulate iti recomandam sa te bazezi pe o supa si pe o salata, stomacul tau nu va avea asa de mult de lucru, iar tu vei redobandi rapid talie dorita.

Date contact: 
Elisabeta Ratiu
www.bettyblue.ro

Promotie de IARNA la BettyBlue: 10 impachetari SLABIRE RAPIDA 50min/ sedinta la doar 199 lei!

Tel: 0213141925/ 0727767008
Tel: 0216503871/ 0733319447

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea