Sanatate

#impachetari slabit #dieta slabit #kilograme in plus #masaj anticelulitic #slabit #electrostimulare

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Profita de vremea rea! Perioada ideala pentru a scapa de kilogramele in plus!

In aceasta perioada, corpul tau raspunde cel mai bine la impachetarile de slabire si poti da dublu jos fata de perioada calduroasa kilogramele inestetice.

 

Daca vrei sa te tonifici rapid si sa scapi de cateva kilograme in plus atunci cele mai eficiente sunt pachetele de impachetari combinate cu sedinte de electrostimulare. Iti recomand 4 impachetari cu alge marine/cafeina/ceai verde/miere/Fango, combinate cu patru sedinte electrostimulare!

Iar daca vrei sa scapi rapid de celulita si de kilogramele in plus, atunci cea mai buna alegere sunt sedintele de impachetari urmate de masajul profesional anticelulita. Iti recomand, alaturi de cele 4 impachetari cu alge marine/cafeina/ceai verde/miere/Fango, si 4 masaje anticelulita.

Esentila sunt si hidratarea corecta: 2,5 l de apa pe zi si, in plus, cate doua cani de ceai verde, dimineata si la pranz, ambele inainte de masa!

Dieta disociata este cea mai usoara! De ce? Pentru ca este foarte usor sa tii 5 zile o dieta care te va ajuta sa arzi din grasimile si caloriile depozitate de catre organismul tau din diferite tipuri de alimente!


Iata ce dieta disociata iti propunem:

ZIUA 1: Lactate (degresate: iaurt, lapte, branza slaba)
ZIUA 2: Fructe (sa incerci sa mananci un singur tip de fruct la masa)
ZIUA 3: Legume fierte/ crude
ZIUA 4: Carne (slaba, la gratar cu mirodenii), daca nu ai pofta de carne, reia ziua 1 de lactate!
ZIUA 5: fructe

Daca ti se pare mult prea dificila dieta asa cum este prezentata mai sus poti opta pentru urmatoarea combinatie: FRUCTE + LACTATE si LEGUME+ CARNE!

In doar o saptamana poti scapa de pana la 3 kg si, in plus, de foarte multi centimetri in circumferinta, respectiv pana la 10-15 cm!

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea