Sanatate

#vergeturi #celulita #miere #slabit #tratamente miere #impachetari miere #impachetari slabit

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mierea si frumusetea din antichitate pana in prezent!

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mierea si frumusetea din antichitate pana in prezent!

Mierea, atat de comuna tuturor, dateaza, conform descoperirilor, inca din Antichitate! Pe langa comori, in mormintele egiptene, arheologii au gasit si vase pline cu miere care, descoperita dupa atatea mii de ani, este consumabila, nedegradandu-se. S-a demonstrat stiintific efectul de conservare a mierii datorita continutului sau foarte scazut de apa. Sa nu uitam de continutul de peroxid de hidrogen, pe care aceasta il are, facand ca mierea sa reprezinte o bariera perfecta impotriva infectiilor, contribuind la vindecarea rapida a ranilor. Femeile chiar din Antichitate utilizau masti faciale cu miere pentru a oferi pielii elasticitate si catifelare. Drept dovada servesc si retetele cosmetice descoperite de arheologi, care ne uimesc si in ziua de astazi!

In prezent, mierea se gaseste in compozitia multor produse de ingrijire a tenului: creme, demachiante, lotiuni tonice, masti hidratante, si a pielii corpului: lotiuni de corp, sapunuri, geluri de dus, insa si in compozitia unor produse farmaceutice sau naturale pentru tratarea leziunilor, a ranilor si chiar a acneei.

Un complex activ de substante care contribuie la mentinerea sanatatii, tineretii si frumusetii corpului se regaseste in acest miracol numit miere. Continutul bogat in antioxidanti, fermenti, vitamine (А, С, Е, К, Н), minerale (magneziu, calciu, caliu, fier), aminoacizi, toate acestea facand din miere unul din produsele cele mai valoroase create vreodata de natura pentru om.

Si iata ca o inovatie in industria beauty si a tratamentelor corporale, ne-am gandit la impachetarea naturala cu miere, pe care in acest moment o consideram a fi una dintre cele mai eficiente proceduri, datorita proprietatilor sale naturale, care actioneaza benefic asupra tuturor proceselor organismului, a siluetei, oferind emotii pozitive si un aflux de energie si vitalitate.

Impachetarea cu miere hraneste pielea fiind un izvor natural de vitamine si minerale. Pielea devine neteda si catifelata, este un bun si sanatos gomaj, ajutand la eliminarea celulitei, deschiderea porilor si patrunderea substantelor nutritive in profunzime. Dupa cateva sedinte se cicatrizeaza ranile mici si fisurile de pe piele, se amelioreaza vizibil vergeturile si celulita, si se imbunatateste inclusiv starea sistemului nervos.

Impachetarea cu miere pentru slabire este o metoda potrivita in mare masura tuturor, totusi nu trebuie sa uitam ca mierea este un biostimulator puternic si poate crea reactii alergice, de aceea noi recomandam ca persoanele care stiu ca au reactii alergice sa faca un prim test pe mana cu putina miere, inainte de a opta pentru acest tratament.

Cui este recomandata aceasta impachetare-minune?

Persoanelor care au pielea uscata, care au mici iritatii, cu vergeturi, fara tonicitate musculara, cu celulita, care tind sa acumuleze toxine in organism si care prezinta o tendinta de retentie a apei. Cand recomandam clientelor aceasta impachetare ca fiind minunata si ajutand la a da jos pana la 1 kg/ sedinta, pana si cele sceptice in procent de 100% au fost multumite si s-au convins de beneficiile acestei impachetari si au fost uimite de modul de reactionare a corpului, intr-un sens pozitiv, evident!

Etapele de impachetare cu miere pentru combaterea celulitei sunt cele specifice oricarei impachetari, se aplica masca de miere pe zona de tratament, se infoliaza pacienta si apoi se introduce in termocuverta sau in tunelul cu infrarosii timp de 50 minute! Dupa desfoliere se aplica o cremamasca tratament tot pe baza de miere care continua procesul din timpul impachetarii, cu ajutorul substantelor active inca doua ore dupa iesirea din termosauna!

Atentie, deoarece chiar si acest tratament natural minunat are contraindicatii! Iata care sunt acestea: diabet, sarcina, boli de rinichi, varice, afectiuni grave ale sistemului cardiovascular, reactii alergice la miere, propolis, neoplasme benigne si maligne!

Rezultatele in urma unui abonament de impachetari cu miere sunt uimitoare, tu, ajungand sa elimini apa retinuta in corp, toxine, metale grele, incepi sa elimini din grasimi, dobandesti tonicitate musculara si o piele catifelata, deoarece celulita si vergeturile se vor ameliora vizibil.

Un abonament de 8 impachetari cu miere, 50 minute/ sedinta, costa intre 219 RON si 279 RON, in functie de intervalul orar in care te hotarasti sa efectuezi sedintele!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Articole scrise de Elisabeta Ratiu

  •  
  •  
Elisabeta Ratiu