Sanatate

#detoxifiere #alge marine #impachetari slabit #impachetari alge

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Impachetarile cu alge marine te scapa de pana la 7 kilograme intr-o luna!

Iti doresti sa scapi de pana la 7 kilograme intr-o luna? Noi te ajutam cu tratamentele corporale, iar tu - cu o alimentatie echilibrata,  saraca in grasimi, cu renuntarea la alcool, sucuri carbogazoase, cafea si sare in exces si dulciuri!

Iti recomand zilnic o cana mare de ceai verde sau de soc cu lamaie si timp de trei saptamani: impachetari de slabire si detoxifiante cu alge marine! Ce inseamna, pe scurt, impachetarile cu gel concentrat de alge marine? Hidratare, detoxifiere, piele sanatoasa, ferma, fina si fara aspectul de coaja de portocala!

Citeste si:

Cum sa scapi de un grad de celulita intr-o luna?

O cura de impachetari iti vor ameliora vizibil aspectul de coaja de portocala, vei elimina din tesuturi apa retinuta in corp, toxine, metale grele si grasimi, iar pielea corpului tau, in special cea a picioarelor, va arata exceptional: hidratata, elastica, ferma si stralucitoare!

Aceste impachetari au un rol excelent in combaterea obezitatii si in eliminarea rapida a grasimilor acumulate de-a lungul timpului, algele marine avand un rol excelent in arderea grasimilor si mobilizarea lor.

Citeste si:

Impachetarile cu ceai verde te scapa de 7 kilograme intr-o luna. Afla si alte beneficii

O serie de 8-10 impachetari slabire si detoxifiere cu alge marine te va ajuta sa scapi de pana la 5 cm pe fiecare zona de tratament si intre 5-7 kg asociate cu multa apa, minim 2l/ zi si o alimentatie rationala!

In plus, nu uita ca acestea vor elimina surplusul acumulat pe zone greu de lucrat la sala sau care nu pot fi eliminate doar prin sport! Asadar, pernutele, aripioarele, genunchii prea grosi chiar necesita astfel de proceduri! Dar sa nu uiti nici de cele 30 de minute de sport/ efort fizic pe zi, fie ca urci scari, alergi in parc, faci acasa abdomene si execitii, mergi pe jos pana la serviciu sau mergi chiar la aerobic sau inot o data la doua zile!

Complexul de alge marine concentrate intr-un gel vor fi foarte usor absorbite de piele si vor patrunde profund, urmand ca actiunea lor sa fie mult mai rapida si de mai lunga durata!

Algele marine, bogate in vitamine si minerale

Din punct de vedere al compozitiei, algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, fosfor, sulf, cupru, nichel, cobalt, rubidiu, siliciu), diastaze (enzime) si vitamine (A, B, C, D1, D2, E, F, K, PP), aminoacizi (acid glutamic, cistina, metionina, valina, tirozin >a, lizina, acid aspartic), glucide, materii grase, clorofila (structura sa chimica seamana cu cea a hemoglobinei umane), mucilagii si principii antibiotice, fapt care indreptateste clasarea lor in categoria alimentelor-medicament.

Algele marine favorizeaza schimburile metabolice, tonifica glandele endocrine, intaresc mijloacele de aparare naturala (imunitate), ceea ce in aceasta perioada este excelent si, in plus, sunt inzestrate cu puteri antireumatismale, antigutoase, remineralizante, stimulante ale circulatiei sanguine.

Asadar, o cura de impachetari cu alge marine gel concentrat forte va aduce nenumarate beneficii corpului tau, si tu cu siguranta te vei simti mai supla si mult mai bine!

Citeste si:

3 metode care te ajuta sa scapi de burtica!

Daca doresti sa incerci si alte tipuri de impachetari pentru a scadea in greutate, profita de oferta Betty Blue de Black Friday astazi , 22 noiembrie, intre orele 08.00 si 21.00, cand vei avea un discount de 30% la toate abonamentele Happy hours!

Valabilitatea abonamentelor este de 3 luni de la achizitionare, asadar iti poti lua abonamente de slabire, anticelulita si antivergeturi de acum pentru dupa sarbatori si pentru primavara!

In plus, vineri,  29 noiembrie, poti achizitiona cu un discount de 30% toate abonamentele standard!

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea