Sanatate

#scortisoara #slabit #tratament natural scortisoara #impachetari scortisoara

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Impachetari speciale de Craciun cu miere si scortisoara!

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna am inceput sa poftim si sa si servim vin fiert cu scortisoara si miere, placinte cu mere si scortisoara, mere coapte la cuptor cu nuci si scortisoara, parca totul miroase a scortisoara! Si, culmea, pe cat de frumos miroase, pe atat de benefica este pentru corpul nostru atat in ceea ce priveste interiorul, cat si exteriorul!

Consumul de scortisoara sub diferite forme are urmatoarele beneficii, folosindu-se pentru tratarea diverselor afectiuni:

  • Probleme circulatorii si cardiace: se iau in fiecare zi, dimineata si seara, doua varfuri de cutit de scortisoara cu miere lichida. Acest tratament reduce presiunea sanguina si are efecte benefice si asupra sistemului nervos.
  • Sangerari ale gingiilor: se face o infuzie concentrata dintr-o lingurita scortisoara si o cana de apa fierbinte. Se fac cu acest preparat clatiri ale gurii de doua ori pe zi.
  • Dereglari ale apetitului: se fac cure cu salata de fructe si cu dulciuri usoare in care se adauga scortisoara. Cei fara apetit le vor adora, in timp ce pofta exagerata a celor mancaciosi se va mai tempera.
  • Gripa: se pun 25 g in 500 ml vin vechi si se pastreaza 5 zile. Se iau cate doua lingurite pe zi.
  • Sporeste secretia de insulina;
  • Opreste diareea;

 

Si cum cel mai frecvent ceea ce este bun in alimente va avea o actiune benefica si asupra exteriorului, majoritatea cremelor anticelulitice destinate femeilor contin acest ingredient-minune: scortisoara!

Deoarece in aceasta toamna am avut surpriza ca tratamentul de slabire si anticelulita 100% natural bazat pe impachetarile cu miere sa aiba cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani de activitate in cadrul salonului de slabire BettyBlue, ne-am gandit sa imbunatatim formula BIO de impachetari naturale cu miere si cu scortisoara, tot naturala, sub forma de batoane lasate la macerat in miere de albine cateva zile!

Prin urmare, am facut cateva sedinte de proba, si rezultatele au fost uimitoare! S-au dat jos peste 1,5 kg /sedinta! Pielea ramane catifelata, exfolierea fiind excelenta, hidratata datorita proprietatilor mierii si, de asemenea, se elimina si mai multa apa retinuta in tesuturi datorita scortisoarei, care ajuta la cresterea rapida a temperaturii corpului!

Iti recomandam aceste impachetari si vei fi uimita chiar dupa prima sedinta!

Profita de promotiile speciale de sezon ale Centrului de Slabire BettyBlue:

  • 8 impachetari cu miere si scortisoara 50 minute/sedinta - 249 RON (promo happy hours)
  • 8 impachetari cu miere si scortisoara 50 minute/sedinta - 299 RON (promo standard)

Vrei sa faci un cadou deosebit persoanei dragi, prietenelor sau colegelor de serviciu? Atunci un voucher cu sedinte de slabire/relaxare/remodelare corporala/antistres/anticelulita/antivergeturi/de hidratare ar fi ideal!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea