Sanatate

#masaj anticelulitic #combatere celulita #tratament anticelulita #masaj bete de bambus

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Fese bombate cu ajutorul masajului cu bete de bambus

Masajul Bamboo reprezinta o tehnica creata cu scopul obtinerii unor efecte de relaxare, calmare, intindere, reactivare, precum si obtinerea unor rezultate in tratarea celulitei.

Masajul se poate efectua atat pe masa de masaj, cat si pe saltea, in ambele cazuri fiind nevoie de o intensa participare a tehnicianului. Este un masaj viguros, cu puternice caracteristici de biostimulare si reactivare, special creat pentru corp.

Acesta poate fi facut fie pe portiuni localizate, inaintea unui tratament, sau ca si un tratament complet (cu o durata de aproximativ o ora), incalzirea zonelor facandu-se tot prin manevre de masaj anticelulita profesional manual.

In orice caz, protagonistele acestui masaj sunt: betele de bambus! Acestea trebuie sa fie manuite cu miscari speciale ale mainii, folosind in principal miscari din incheietura printr-o tehnica speciala de "miscari de rotatie repetitive" (rotatie - alunecare).

Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru femei, in special  datorita stimularii musculaturii. Are un efect special  in tratarea celulitei, modelarea feselor, ridicarea acestora, eliminarea grasimilor localizate sub fese si eliminarea surplusului de centimetri din aceste zone!
La acest tip de masaj se folosesc ulei de masline si crema anticelulita stimulatoare. Betele de bambus sunt netezite special, de diferite marimi in functie de zonele pe care se face masajul. Manevrele energice vor accelera circulatia in zonele respective, ajutand la mai buna functionare a organismului si la eliminarea rapida a grasimilor localizate!

Poate parea un tratament dur, dar efectuat cu profesionalism, acesta este un tratament ideal pentru obtinerea de rezultate ultrarapide, astfel incat noi sa aratam cat mai bine in vara aceasta!

 

Este dureros?

Am putea spune ca este mai dureros decat masajul anticelulita profesional clasic, insa odata ce ai efectuat cateva sedinte de masaj anticelulita pentru a-ti obisnui corpul cu aceasta terapie, nu mai simti disconfort.

Este necesar ca inainte de terapia cu bete de bambus sa se efecteze un masaj anticelulita pentru incalzirea zonei respective si pentru a obtine o toleranta mult mai buna a manevrelor cu betele de bambus, astfel incat terapia sa fie placuta si cu rezultate uimitoare!

Ce rezultate poti obtine dupa 10 sedinte intensive? Poti da jos pana la 5 cm in zona feselor si soldurilor si vei obtine fermitate, tonicitate, remodelare localizata si fese ridicate, ceea ce este difcil de realizat doar prin exercitii fizice!

Contraindicatii: nu se poate efectua de catre persoanele care au probleme vasculare grave!
Asadar, te asteptam cu drag in completarea altor tratamente precum impachetarile cu miere sa faci si sedinte de masaj cu bete de bambus pentru a avea cel mai frumos posterior in acest sezon!

Te asteptam cu drag sa profiti de Promo de primavara:

  • 8 sedinte + 2 BONUS masaj anticelulita cu bete de bambs 50 minute/sedinta - 219lei (promo happy hours)
  • 8 sedinte + 2 BONUS masaj anticelulita cu bete de bambs 50 minute/sedinta - 279lei (promo standard)

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com,
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea