Sanatate

#slabit portocale #impachetari portocale #portocale #dieta portocale

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta cu portocale - secretul siluetei mult visate

Daca sunt consumate corect, alimentele ne pot ajuta sa slabim fara sa tinem diete drastice si fara sa ne punem organismul in pericol. Trebuie insa sa stim sa alegem alimentele potrivite stilului nostru de viata, sa renuntam la tot ce este daunator si sa incercam sa ne facem ordine in alimentatie. Cum inca este iarna, cel mai popular sezon al citricelor, va propun sa ne concentram pe dieta cu portocale!

 

Este foarte important ca, inainte de a urma un anumit regim alimentar, sa incercam sa ne consultam cu un medic de specialitate, un nutritionist, acesta ne poate indruma spre cea mai buna metoda de a slabi.

Aproape toate curele de slabit incurajeaza un consum sporit de fructe, exceptie facand dietele care le interzic (dar acestea sunt mai putine). Fructele consumate cu intelepciune ne ajuta sa avem suficienta energie, ne ofera vitaminele si mineralele necesare functionarii optime si ne fac viata mai frumoasa.

Portocalele
sunt unele dintre cele mai apreciate fructe, in mare parte datorita faptului ca se gasesc cu usurinta in fiecare anotimp, sunt racoritoare si extrem de gustoase. Acestea au foarte putine calorii si ofera organismului numeroase vitamine si minerale, reusind astfel sa completeze o alimentatie corecta.

Tinand cont de numeroasele avantaje pe care un consum marit de portocale le ofera, nutritionistii au elaborat dieta cu portocale.

Consumand portocale vom reusi sa eliminam toxinele acumulate in exces si vom reusi sa slabim frumos, chiar si pielea noastra va arata mult mai bine.
 

Ce inseamna aceasta dieta? Nu ceva restrictiv - daca la asta te asteptai, ci pur si simplu, dimineata si la pranz, inainte de masa, trebuie sa bei un suc natural de portocale sau sa mananci o portocala! Incercati sa va preparati chiar voi sucul si sa il consumati imediat dupa ce a fost stors. Puteti sa-i adaugatisi putina apa plata, deoarece dintr-o singura portocala sigur nu vei obtine un pahar de suc! Veti observa ca fibrele din pulpa fructului va vor prelungi senzatia de satietate, astfel veti manca mai putin si mai rar.

 

Este foarte important sa eliminati din alimentatie tot ce inseamna mancare de tip fast-food, semipreparate, prajeli, grasimi, dulciuri in exces, chiar si bauturi carbogazoase.

Miscarea reprezinta o componenta extrem de importanta in fiecare proces de slabire, din acest motiv trebuie sa incercati sa fiti cat mai activi. Daca nu agreati sporturile de orice gen, renuntati la lifturi, la scarile rulante si incercati sa mergeti cat mai mult pe  jos.

De asemenea, in timpul acestei diete (care se tine intre 3 si 21 zile) poti incerca si impachetarile de slabire si fermitate cu portocale si alge marine! Cu ajutorul acestora poti da jos pana la 5kg/ luna, iar, daca tii si dieta cu portocale, pana la 7 kg!

Promotie de iarna: 8 impachetari cu portocale 50 minute/sedinta - 299 lei

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea