Sanatate

#dieta grapefruit #tratamente corporale #dieta slabit #grapefruit

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta cu grepfruit - arma impotriva bolilor si grasimii

Este toamna tarzie deja si vedem in toate supermarket-urile lazile pline cu citrice si deja ni se face pofta! Acum este cel mai prielnic moment sa tinem o
dieta cu citrice si in special cu grepfrut! De ce? Pentru ca nutritionistii recomanda intotdeauna dietele bazate pe fructele si legumele de sezon, iar in aceasta perioada, citricele sunt cele mai potrivite! Aceasta dieta va duce la o vitaminizare puternica a organismului tau si va fi pregatit pentru perioada rece cu un sistem imunitar fortifiat!

 

Este posibil sa slabesti intre 4 si 7 kilograme pe saptamana, depinzand foarte mult de excesul de greutate pe care il ai si, de asemenea, de strictetea cu care vei putea tine aceasta dieta, care nu este chiar usoara!
 

Dimineata: mananca un grapefruit pe stomacul gol si, in caz ca nu poti astepta pana la pranz, mai consuma un fruct (exclus banane).

Pranz: in functie de preferinte, se poate consuma: carne (fara grasime) sau oua fierte (maxim doua bucati) sau branza (de preferat branza de vaci slaba sau orice alta branza cu un continut cat mai mic de grasime). La pranz se mai pot adauga: salata verde cu lamaie sau salata de rosii cu castraveti si putina lamaie sau otet.
 

Cina: aceeasi recomandare ca si la pranz (poate fi ceva diferit) sau iaurt slab sau o cana de lapte sau alte doua fructe. Nu se consuma nici paine, nici dulciuri. Portiile sunt normale (intre 150-250 grame). Se poate bea apa, ceai sau cafea (neindulcite si fara lapte).

 

In timpul acestor diete iti recomandam trei sedinte de masaj slabire si anticelulitic pe saptamana si cate doua impachetari detoxifiante cu Merisoare,
care au un aport ridicat de vitamina C!

Profita de acest weekend si rasfata-te cu tratamente corporale pentru care vei avea un discount de 30%. In acest an, daca nu poti veni la salon pentru achizitionarea abonamentelor chiar pe 28.11, poti sa il achiti incepand cu data de 27.11 si pana pe 29.11 inclusiv!

Rasfata-te cu masaje si reflexoterapie, scapa de celulita cu vacuum bipolar, topeste grasimile localizate cu ajutorul cavitatiei si scapa rapid de kilogramele in plus cu cele mai performante impachetari de slabire cu miere, alge marine, kafeina, ceai verde sau fango silhouette! Meriti sa te simti bine si sa ai mai multa incredere in tine! un

 

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea